Στη Μονεμβασιά θα βαφτίσουν το παιδί τους Τζόρβας-Ατσιδάκου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Στη Μονεμβασιά θα βαφτίσουν το παιδί τους Τζόρβας-Ατσιδάκου


Στη Μονεμβασιά θα βαφτίσουν το παιδί τους Τζόρβας-ΑτσιδάκουΎστερα από έναν πολύ όμορφο χειμώνα με τον μονάκριβο γιο τους, ο Αλέξανδρος Τζόρβας και η Χρυσαυγή Ατσιδάκου έχουν αρχίσει να οργανώνουν την βάφτιση του.
Το αγγελούδι τους που είναι μόλις επτά μηνών, θα βαπτιστεί μέσα στον Ιούνιο και θα πάει το όνομα Μάξιμος. Το μυστήριο θα τελεστεί στη Μονεμβασιά, που είναι η...
ιδιαίτερη πατρίδα της Χρυσαυγής και την οποία αγαπούν πολύ και οι δυο. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η όμορφη δικηγόρος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν επιλέξει την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία βρίσκεται στο Κάστρο της Μονεμβασιάς και αποτελεί μικρογραφία της ξακουστής εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη.
Η οικογένεια Τζόρβα, που βρίσκεται φέτος στην Ιταλία λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του τερματοφύλακα στην ομάδα της Τζένοα, θα έρθει στην Ελλάδα στις αρχές καλοκαιριού, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.
Όσο για τον νονό, ο Αλέξανδρος και η Χρυσαυγή δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιο άτομο θα αναλάβει αυτόν τον ξεχωριστό ρόλο, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα είναι κάποιος γνωστός ποδοσφαιριστής ή επώνυμος φίλος του ζευγαριού, αλλά κάποιος από ο στενό συγγενικό τους περιβάλλον. Σε λίγες εβδομάδες, λοιπόν, οι φίλοι και οι γνωστοί του ζευγαριού θα λάβουν και τα προσκλητήρια της βάφτισης του Τζόρβα τζούνιορ, ο οποίος, όπως είχε πει η μητέρα του λίγο μετά την γέννηση του, είναι μικρογραφία του μπαμπά του


Σου άρεσε;

Σχολίασε