Α. Μικρούτσικος: Πρώτο τραπέζι πίστα με νέα γυναίκα στο πλευρό του! (Φωτό) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Α. Μικρούτσικος: Πρώτο τραπέζι πίστα με νέα γυναίκα στο πλευρό του! (Φωτό)


Α. Μικρούτσικος: Πρώτο τραπέζι πίστα με νέα γυναίκα στο πλευρό του! (Φωτό)O Aνδρέας Μικρούτικος βρέθηκε σε γνωστή μουσική σκηνή των Αθηνών, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του, για να παρακολουθήσει τον Μανώλη Μητσιά, την Αφροδίτη Μάνου και τον Γιάννη Μηλιώκα. Μάλιστα, δεν ήταν μόνος, αφού ήταν εκεί ένα πρόσωπο που είναι στο πλευρό του συνέχεια και τον στηρίζει. Ο παρουσιαστής, συνοδευόμενος...
από το γιό του, Στέργιο, επέλεξε σύμφωνα με το "Ciao"  τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή επειδή τον συνδέει στενή φιλία με τους τρεις καλλιτέχνες που εμφανίζονται εκεί. Εκτός από τον Στέργιο, ο παρουσιαστής έχει δίπλα του και μια γυναίκα. Πρόκειται για την ψυχολόγο φίλη του, η οποία αποτελεί το δεύτερο στήριγμά του.
Η συγκεκριμένη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο στη ζωή του Ανδρέα, ο οποίος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του όταν τον έπνιξαν τα οικονομικά προβλήματα και οι οφειλές. Ο Ανδρέας κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Βάσω Λασκαράκη. Μάλιστα, έδειξε να έχει ανάγκη από μια έξοδο που θα τον κάνει να ξεχάσει - έστω και για λίγο - τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος προσπαθεί να πάρει δυνάμεις, να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επιστρέψει δριμύτερος.


Σου άρεσε;

Σχολίασε