Ρ. Κορομηλά: Η αλλαγή που την κάνει... 20 χρόνια πιο νέα! (Φωτογραφίες) | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ρ. Κορομηλά: Η αλλαγή που την κάνει... 20 χρόνια πιο νέα! (Φωτογραφίες)

Ρ. Κορομηλά: Η αλλαγή που την κάνει... 20 χρόνια πιο νέα! (Φωτογραφίες)
Εντυπωσιακή είναι η αλλαγή της Ρούλας Κορομηλά το τελευταίο διάστημα, τόσο που θα δυσκολευτείτε να τη γνωρίσετε! Η παρουσιάστρια αδυνάτισε και δείχνει πιο νέα, ενώ ακόμη πιο εμφανής είναι και στο πρόσωπό της η αλλαγή...

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η δημοφιλής παρουσιάστρια, με αφορμή την παρουσίαση των παιδικών βιβλίων της "Το ελάφι & το αγριολούλουδο" και "Νέφης Συννέφης" που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μίνωας.
Η Ρούλα Κορομηλά που έφτασε αεροπορικών στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου διέμεινε στο ξενοδοχείο Egnatia Palace της πλατείας Αριστοτέλους. Το ίδιο βράδυ διασκέδασε με φιλική παρέα στο S Club@ Πύλη Αξιού όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς και ο Νίνο. «Ο Σάκης καλωσόρισε με ενθουσιασμό τη Ρούλα από την πίστα. Της έκανε συνέχεια πειράγματα και νοήματα, ενώ την προσφώνησε "Κυνηγοπούλου" από το μικρόφωνο, ένα δικό τους αστείο από τα χρόνια που τον πρωτοπαρουσίασε στο "Πρωινό Καφέ" περιγράφει πηγή στο "ΟΚ!". Στη συνέχεια η Ρούλα επισκέφθηκε για περίπου 20 λεπτά τον 41χρονο διάσημο Performer στο καμαρίνι του - εκείνος της πρόσφερε και φρέσκα φρούτα για να φάει - ενώ την είχαν περικυκλώσει εκατοντάδες θαυμαστές της, με δώρα, φυλαχτά και ζητώντας της αυτόγραφα. 
Το μεσημέρι του Σαββάτου, έχοντας πλάι της την Ελένη Τσολάκη και τη Σοφία Γκόσιου, τα τηλεοπτικά Κορίτσια για σπίτι του Μακεδονία TV, υποδέχθηκε στο κατάστημα Public της Στοάς Χιρς τους μικρούς της φίλους υπογράφοντας εκατοντάδες αντίτυπα σε θαυμαστές τηςκάθε ηλικίας. Η Ρούλα Κορομηλά σχεδιάζει μέσα στον Μάρτιο να ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης για την παρουσίαση των βιβλίων της και τον επόμενο μήνα στην Κύπρο.


Σου άρεσε;

Σχολίασε