ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ: Η θυσία της Χουρρέμ για την αγάπη του Σουλεϊμάν | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ: Η θυσία της Χουρρέμ για την αγάπη του Σουλεϊμάν


ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ:  Η θυσία της Χουρρέμ για την αγάπη του ΣουλεϊμάνΉρθε πλέον η στιγμή να φανεί το πραγματικό πρόσωπο της Χουρρέμ και να πληρώσει για όσα έχει κάνει. Πόσο έτοιμος είναι άραγε ο Σουλεϊμάν να αντιμετωπίσει την αλήθεια που αφορά στην...

αγαπημένη του; Θα πιστέψει τα λόγια μιας παλλακίδας ή ο έρωτας εξακολουθεί να τον κρατάει στο σκοτάδι;
Η Εφσούν πεθαίνει από αιμορραγία, αλλά πριν πεθάνει αποκαλύπτει στον Μουσταφά το μεγάλο τους μυστικό ότι η Χουρρέμ θέλει να τον σκοτώσει. Του λέει επίσης ότι την έβαλε να το κάνει αλλά εκείνη δεν μπόρεσε γιατί τον αγαπάει. Η Μαχιντεβράν που κρυφακούει, μαθαίνει για το μυστικό της Εφσούν και εισβάλει στο δωμάτιο του Σουλτάνου για να του ανακοινώσει με χαρά τα σχέδια της «καλής» του. Αρχικά, ο Σουλεϊμάν δεν την πιστεύει και απορεί μάλιστα πως μπορεί να πιστεύει στα λεγόμενα μιας σκλάβας. Η Εφσούν ξεψυχά στα χέρια του Μουσταφά από αιμορραγία μετά την άμβλωση που την ανάγκασαν να κάνει και ο Μουσταφά εισβάλλει στο δωμάτιο της Χουρρέμ με αίματα στα χέρια. «Μου είπε τα πάντα ενώ πέθαινε στα χέρια μου. Ξέρω ότι θέλετε να με δηλητηριάσατε» της λέει ο Μουσταφά. «Πώς μπορείς να το πιστεύεις αυτό;» τον ρωτάει η Χουρρέμ. « Κάνατε ένα λάθος, Χουρρέμ Σουλτάνα. Είναι μεγάλο έγκλημα που προσπαθήσετε να σκοτώσετε έναν πρίγκιπα. Θα υπάρξει βαρύ αντίτιμο.»
Εκείνη αρνείται οτιδήποτε αλλά ο Μουσταφά δεν την πιστεύει. Τα νέα μαθαίνει και ο Ιμπραήμ. Αλλά κατά ένα περίεργο λόγο παίρνει το μέρος της Χουρρέμ.


Σου άρεσε;

Σχολίασε