Σε ζωντανή σύνδεση από την Κύπρο η Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα αποκάλυψε και το μήνυμα της Ζαρίφη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σε ζωντανή σύνδεση από την Κύπρο η Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα αποκάλυψε και το μήνυμα της Ζαρίφη

Σε ζωντανή σύνδεση από την Κύπρο η Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα αποκάλυψε και το μήνυμα της ΖαρίφηΌπως είναι γνωστό, η Ελένη Μενεγάκη απουσίασε από την σημερινή εκπομπή, εξαιτίας του ταξιδιού της στη Μεγαλόνησο για την παρουσίαση του Alpha Κύπρου.

Χθες, ο Δήμος Βερύκιος δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της παρουσιάστριας εκεί, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. 

Δε σταμάτησε, όμως, σε ένα μόνο στιγμιότυπο. Σήμερα, από το πρωί μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο νησί, αναρτώντας συνεχώς εικόνες από την εκδήλωση. 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε –όπως άλλωστε και κάθε φορά- τη σκυτάλη της
παρουσίασης, ενώ όλα τα πρόσωπα της ομάδας της Ελένης ήταν στη… θέση τους για να στηρίξουν τη σημερινή εκπομπή.

 Στο προφίλ της στο Instagram, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέβασε μια φωτογραφία και έστειλε ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια που έλειπε από κοντά τους. «Εδώ όλα καλά… Γύρναααα Γρήγορααα» έγραψε και τα likes «έπεσαν βροχή»! 

Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, δεν άφησε τους συνεργάτες της παραπονεμένους! Βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από τον Alpha Κύπρου και γεμάτη χαμόγελο δήλωσε: «Μου είναι πολύ περίεργο ότι σας βλέπω και δεν είμαι εκεί!».


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: