Κανελόνια γεμιστά με τόνο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Κανελόνια γεμιστά με τόνο

kaneloniaΤα κανελόνια τα έχουμε συνηθίσει να τα τρώμε με κιμά, εμείς σας προτείνουμε μία ανατρεπτική γέμιση που θα σας αρέσει πολύ! Φτιάξτε γεμιστά κανελόνια με τόνο.
Διαβάστε τη συνταγή για τακανελόνια με τόνο:


Υλικά συνταγής:
  • 300 γρ. τόνος σε νερό, στραγγισμένος και λιωμένος
  • 1/2 φλ. τυρί κρέμα ή cottage cheese
  • 1 κ.γλ. μαϊντανός
  • 1 πακέτο κανελόνια
  • για τη σάλτσα:
  • 1/2 φλ. τυρί κρέμα ή cottage cheese
  • 1/2 φλ. γιαούρτι
  • 1/4 κ. φυλλαράκια άνηθου
  • 1/8 κ.γλ. σκόρδο
  • Εκτέλεση
    1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
    2. Αναμειγνύετε τα υλικά για τη γέμιση και γεμίζετε τα κανελόνια.
    3. Τοποθετείτε στο ταψί.
    4. Αναμειγνύετε τα υλικά για τη σάλτσα και τα περιχύνετε.
    5. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί. Ψήνετε για 30 λεπτά.
    govastileto.gr


    Σου άρεσε;

    Σχολίασε

    :ambivalent:
    :angry:
    :confused:
    :content:
    :cool:
    :crazy:
    :cry:
    :embarrassed:
    :footinmouth:
    :frown:
    :gasp:
    :grin:
    :heart:
    :hearteyes:
    :innocent:
    :kiss:
    :laughing:
    :minifrown:
    :minismile:
    :moneymouth:
    :naughty:
    :nerd:
    :notamused:
    :sarcastic:
    :sealed:
    :sick:
    :slant:
    :smile:
    :thumbsdown:
    :thumbsup:
    :wink:
    :yuck:
    :yum: