Τα κανελόνια τα έχουμε συνηθίσει να τα τρώμε με κιμά, εμείς σας προτείνουμε μία ανατρεπτική γέμιση που θα σας αρέσει πολύ! Φτιάξτε γεμιστά κανελόνια με τόνο.
Διαβάστε τη συνταγή για τακανελόνια με τόνο:
Υλικά συνταγής:
για τη σάλτσα:
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
2. Αναμειγνύετε τα υλικά για τη γέμιση και γεμίζετε τα κανελόνια.
3. Τοποθετείτε στο ταψί.
4. Αναμειγνύετε τα υλικά για τη σάλτσα και τα περιχύνετε.
5. Πασπαλίζετε με τριμμένο τυρί. Ψήνετε για 30 λεπτά.
govastileto.gr