Ο Στέλιος Ρόκκος εξηγεί τι είναι αυτό που τον έκανε να εξαφανιστεί: Πήγα να τρελαθώ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Στέλιος Ρόκκος εξηγεί τι είναι αυτό που τον έκανε να εξαφανιστεί: Πήγα να τρελαθώ

Ο Στέλιος Ρόκκος εξηγεί τι είναι αυτό που τον έκανε να εξαφανιστεί: Πήγα να τρελαθώΟι εμφανίσεις του ήταν σπάνιες μετά από τότε, σε κάποια μουσική σκηνή, κυρίως της Θεσσαλονίκης και άλλων επαρχιακών πόλεων. Ο ίδιος περιγράφει τι ήταν αυτό που τον εξώθησε σε φυγή.
Ο Στέλιος Ρόκκος δείχνει να περνάει δημιουργικά την δεύτερη νιότη του και εδώ και μια τριετία βρίσκεται πάλι στις επάλξεις της νυχτερινής ζωής, με πολλά νέα τραγούδια...Και λέμε δεύτερη γιατί πριν από μια δεκαπενταετία που βρισκόταν στο ξεκίνημά του είχε δει πάλι την δόξα, αλλά τότε δεν μπόρεσε να την διαχειριστεί σωστά. 
Γι΄αυτό και για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έφυγε από την Αθήνα και πήγε στη Ρόδο, πήρε τις αποστάσεις του και μέτρησε τον εαυτό του.
Οι εμφανίσεις του ήταν σπάνιες μετά από τότε σε κάποια εκπομπή ή σε κάποια μουσική σκηνή, κυρίως της Θεσσαλονίκης και άλλων επαρχιακών πόλεων. Ο ίδιος περιγράφει στο περιοδικό Hello τι ήταν αυτό που τον εξώθησε σε φυγή. «Το ότι έφτασα να είμαι στην πρώτη γραμμή και να μην απολαμβάνω τίποτα. 
Τα παράτησα, πήγα να τρελαθώ, έχασα τον εαυτό μου. Μου έλεγαν «Ποιος είσαι εσύ, ρε φίλε; Δε σε ξέρω, δε μ' ενδιαφέρεις». Αν σου έρθει απότομα η δόξα, πρέπει να ξέρεις να τη διαχειριστείς.
Είναι η περίοδος του νεοπλουτισμού που βιώνουν όλοι.Δε θα τη χαρακτήριζα έτσι. Είτε είχα λεφτά είτε όχι, όλο αυτό μ' έκανε κι ένιωθα πολύ σπουδαίος.»
Φυσικά τα μυαλά του τα φούσκωσαν και οι παρατρεχάμενοι. «Βέβαια. Μ' έκαναν να νιώθω ότι ήμουν ο καλύτερος στον κόσμο. Όλοι την πατάνε μ' αυτό. Μετά, όταν κατάλαβα ότι πρέπει να ηρεμήσω, ξανάρχισα από την αρχή και πολύ πιο ωραία.»



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: