Πρωινό ντύσιμο: Γρήγορη σαν άνδρας, αλλά πάντα κομψή-5 συμβουλές | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Πρωινό ντύσιμο: Γρήγορη σαν άνδρας, αλλά πάντα κομψή-5 συμβουλές

Πρωινό ντύσιμο: Γρήγορη σαν άνδρας, αλλά πάντα κομψή-5 συμβουλέςΑν ήθελα κάθε πρωί να ετοιμάζομαι με την ησυχία μου και να μην τρέχω πανικόβλητη από το μπάνιο στην κουζίνα και από το χολ στο υπνοδωμάτιο, θα έπρεπε να σηκώνομαι από το κρεβάτι στις 6:30. 
Μία ώρα ποτέ δεν είναι αρκετή για το πρωινό ντύσιμο, υπολόγισε και τις απώλειες χρόνου, γιατί κάπου θα καθυστερήσεις, κάπου θα χαζέψεις, οπότε έρχεσαι στα λόγια μου.
Επειδή όμως δεν είμαι καθόλου πρωινός τύπος και προτιμώ να μένω λίγο παραπάνω κάτω από το πάπλωμα, έπρεπε να βρω τρόπους που θα με βοηθήσουν να είμαι γρήγορη όταν ετοιμάζομαι χωρίς όμως να χάνω την κομψότητά και τη θηλυκότητά μου...
Η γνωστή ατάκα “Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο” ταιριάζει γάντι στην περίπτωση αυτή και δεν έχεις παρά να κρατήσεις μερικές σημειώσεις, αν βιώνεις καθημερινά τον ίδιο γολγοθά.
1. Διάλεξε από το προηγούμενο βράδυ τα ρούχα που θα φορέσεις στο γραφείο
Άνοιξε τη ντουλάπα, διάλεξε κάποια βασικά κομμάτια, δοκίμασε μερικούς συνδυασμούς και προσπάθησε να καταλήξεις σε εκείνον που ταιριάζει με τη διάθεσή σου. Έτσι, έχεις ήδη κερδίσει δέκα τουλάχιστον λεπτά από την πρωινή προετοιμασία.
2. Τοποθέτησε τα παπούτσια σου σε μια ανοιχτή παπουτσοθήκη κοντά στην εξώπορτα
Καλό είναι να αποθηκεύεις τα ζευγάρια παπουτσιών σε ένα εμφανές σημείο, για να είναι εύκολο να επιλέξεις το κατάλληλο για κάθε look σου. Ακόμη και όταν βιάζεσαι, δεν θα χάσεις χρόνο παραπάνω για να ψάχνεις τις μπαλαρίνες σου ή τις μπότες σου μέσα στο υπνοδωμάτιο ή το χολ.
3. Κρέμασε τις τσάντες σου σε έναν καλόγερο ή κρεμάστρα κοντά στην εξώπορτα
Θα τις βρίσκεις εύκολα, όπως και τα παπούτσια σου. Διάλεξε από το βράδυ εκείνη που ταιριάζει με τα ρούχα σου και βάλε μέσα όλα τα απαραίτητα.
4. Τοποθέτησε όλα τα βασικά προϊόντα για το μακιγιάζ σου μέσα σε ένα ανοιχτό καλάθι που θα έχεις στο μπάνιο
Βάλε μέσα στο καλάθι foundation, μάσκαρα, ρουζ και κραγιόν, ώστε να ετοιμάζεσαι μέσα σε 5 λεπτά. Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί και ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί.
5. Προτίμησε να φορέσεις ένα μόνο -το πολύ δύο- αξεσουάρ
Επειδή το πρωί δεν έχεις αρκετό χρόνο για να συνδυάσεις φουλάρι, καπέλο, γάντια και κοσμήματα, διάλεξε ένα μόνο αξεσουάρ που θα αναδείξει το σύνολό σου.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: