Αυτά είναι τα email του Τζορτζ Kλούνεϊ που διέρρευσαν! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αυτά είναι τα email του Τζορτζ Kλούνεϊ που διέρρευσαν!

Αυτά είναι τα email του Τζορτζ Kλούνεϊ που διέρρευσαν!Χαμός έχει δημιουργηθεί στο Χόλιγουντ με το χακάρισμα της «Sony Pictures» με όλο και περισσότερους αστέρες να εκτίθενται!
Μετά τη διαρροή των email στα οποία η Αντζελίνα Τζολί χαρακτηρίζεται ως… ατάλαντο και κακομαθημένο πιτσιρίκι, και ο Λεορνάντο Ντι Κάπριο ως ηθοποιός με «απαίσια συμπεριφορά», σειρά έχει ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Στα μηνύματά που στέλνει ο Κλούνεϊ κλαίγεται για τις πολύ κακές κριτικές που πήρε η ταινία, ωστόσο η Πασκάλ τον στηρίζει...
Τα e- mail αυτά είναι εκείνα που αντάλλαξε o χολιγουντιανός ηθοποιός με την διευθύντρια της «Sony Pictures», Εϊμι Πασκάλ, αμέσως μετά την τελευταία σκηνοθετική του δουλειά στην ταινία «Τhe Monuments Men».
Δες το διάλογο:
Τζορτζ Κλούνεϊ: Όσο πάνε και χειροτερεύουν. Χρειάζομαι προστασία από τις κριτικές. Ας το σπρώξουμε, ας το κάνουμε επιτυχία. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 30 ώρες... Και είναι ήδη 7 το πρωί.
Εϊμι Πασκάλ: Θα σε προστατέψουμε με τον μόνο τρόπο που ξέρουμε: θα βγάλουμε χρήματα. Αυτή είναι και η καλύτερη εκδίκηση.
Τζορτζ Κλούνεϊ: Σε λατρεύω Είμι. Φοβάμαι ότι σε απογοήτευσα. Δεν ήταν η πρόθεσή μου. Ζητώ συγγνώμη. Μάλλον έχασα τον έλεγχο της ταινίας. Δε θα επαναληφθεί


Σου άρεσε;

Σχολίασε