Η Ζέτα «Ηρθε για να μείνει» στο σανίδι | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Ζέτα «Ηρθε για να μείνει» στο σανίδι

Οχι που θα έμενε εκτός θεάτρου αυτή τη σεζόν η Ζέτα Μακρυπούλια. 
Μπορεί να απογοητεύτηκε από τη ματαίωση της παράστασης «Ωραία μου κυρία», όπου θα έπαιζε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη, ωστόσο η ηθοποιός και παρουσιάστρια ετοιμάζεται να συνεργαστεί με τον Γρηγόρη Βαλτινό...
Η Ζέτα αποδέχτηκε την πρόταση του ηθοποιού και σκηνοθέτη και έτσι αυτό το διάστημα κάνει μαζί του πρόβες για το έργο «Ηρθες και θα μείνεις» των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια, το οποίο είχε μεταφράσει ο Μάριος Πλωρίτης.
Οι πληροφορίες θέλουν την παράσταση να ανεβαίνει τον Ιανουάριο, στο θέατρο Ιλίσια. Σύμφωνα με την υπόθεση, μια ηθοποιός και ένας σκηνοθέτης με χιούμορ, αλλά και πικρία μάς βάζουν στον χώρο του θεάματος, στη ζωή των καλλιτεχνών και στα πάθη τους. Φυσικά, από τον σχολιασμό τους δεν γλιτώνει και η πανάρχαια «μάχη των φύλων».
Τη συνεργασία του Βαλτινού με τη Μακρυπούλια «αποκάλυψε» φωτογραφικά η Ρούλα Ρέβη, η οποία ως μόνιμη συνεργάτρια της Ζέτας ανέλαβε το shooting. Να πούμε ότι η σύντροφος του Πλωρίτη, Κάτια Δανδουλάκη είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν στη συγκεκριμένη παράσταση, με παρτενέρ τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.
Πάντως το θέμα είναι πως η όμορφη ηθοποιός, μετά και το... στραπάτσο του «Rising Star» (θα το παρουσίαζε στο Mega, όμως το project μπήκε στον πάγο), θα ζήσει έναν θεατρικό χειμώνα που θα έχει ενδιαφέρον. 
Εξάλλου, αν πει το «ναι» στο νέο late night show που ετοιμάζει το κανάλι της Μεσογείων, το οποίο έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της Μαρίας Κωνσταντάκη, τότε θα δώσει βροντερό «παρών» και στην TV.


Σου άρεσε;

Σχολίασε