Μάνα είναι μόνο μια: ΚΑΤΑΦΕΡΕ και πήρε την κόρη της από τους τζιχαντιστές! Η 19χρονη ζούσε τον έρωτά της | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μάνα είναι μόνο μια: ΚΑΤΑΦΕΡΕ και πήρε την κόρη της από τους τζιχαντιστές! Η 19χρονη ζούσε τον έρωτά της

Μάνα είναι μόνο μια: ΚΑΤΑΦΕΡΕ και πήρε την κόρη της από τους τζιχαντιστές!Η δύναμη της μάνας τελικά μπορεί να τα καταφέρει όλα. Τρανό παράδειγμα είναι η Ολλανδή μητέρα που πήρε πίσω την κόρη της από τους τζιχαντιστές!
Ταξίδεψε μέχρι τη Συρία για να την βρει και να την πάρει!

Η 19χρονη Αΐσα, της οποίας το επίσημο μικρό όνομα είναι Στερλίνα, πρόσφατα ασπάστηκε το Ισλάμ και πιστεύεται ότι ταξίδεψε στη συριακή πόλη Ράκα, προπύργιο της τζιχανστιστικής, για να παντρευτεί εκεί έναν Ολλανδό τζιχαντιστή που είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου, τουρκικής καταγωγής, τον Ομάρ Γιλμάζ. Έφυγε παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της και έφτασε στην πόλη, όπου έζησε μαζί του για ένα χρόνο.
Σήμερα η Ολλανδή έφηβη που βοηθήθηκε από τη μητέρα της να επιστρέψει στην πατρίδα της αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο ως ύποπτη για τρομοκρατική δράση και απειλή για την ασφάλεια του κράτους.
Η 19χρονη, συνελήφθη την Τετάρτη κατά την επιστροφή της στη χώρα, δήλωσε η Ανμαρί Κεμπ, εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μάαστριχτ, όπου κατοικεί η οικογένεια.
Η μητέρα της Μονίκ δεν είναι ύποπτη.
Η σημερινή ακροαματική διαδικασία που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών θα καθορίσει το χρόνο κράτησης της Αΐσα.
Η εισαγγελία αναμένεται να ζητήσει από το δικαστήριο παράταση της προφυλάκισης της Αΐσα κατά την εξέταση των στοιχείων της υπόθεσής της. Δημόσια ακρόαση αναμένεται σε τρεις μήνες, δήλωσαν αξιωματούχοι του δικαστηρίου στο BBC.
Σε αυτό το διάστημα η Αΐσα θα απαγορεύεται να μιλά σε μέλη της οικογένειάς της, εκτός από τη μητέρα της, καθώς και στα μέσα ενημέρωσης.


Σου άρεσε;

Σχολίασε