Απειλούσε τρία παιδιά να τα αποκεφαλίσει για… πλάκα! Απίστευτα κακόγουστο «αστείο» σε παιδιά Σύρων προσφύγων | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Απειλούσε τρία παιδιά να τα αποκεφαλίσει για… πλάκα! Απίστευτα κακόγουστο «αστείο» σε παιδιά Σύρων προσφύγων

Απειλούσε τρία παιδιά να τα αποκεφαλίσει για… πλάκα!  Απίστευτα κακόγουστο «αστείο» σε παιδιά Σύρων προσφύγων.

Ένα απίστευτα κακόγουστο «αστείο» έκανε ένας άνδρας στο Λίβανο, καθώς απειλούσε να αποκεφαλίσει τρία κατατρομαγμένα παιδιά Σύρων προσφύγων...
Ο άνδρας συνελήφθη αν και  μητέρα των παιδιών δήλωσε ότι δεν ανησύχησε και ότι ήταν διασκεδαστικό το video!

Το βίντεο αναρτήθηκε σήμερα στο YouTube και σε αυτό εμφανίζονται 3 μικρά παιδιά να κλαίνε, μπροστά από έναν άνδρα που στέκεται πίσω από την κάμερα ο οποίος τα απειλεί με ένα μαχαίρι λέγοντας «ποιανού το κεφάλι θα κόψω πρώτο κομμάτια;».
Τα παιδιά απαντούν δείχνοντας το ένα το άλλο εμφανώς τρομοκρατημένα.
Επρόκειτο για ένα «σκληρό αστείο» δήλωσε  αστυνομικός ο οποίος διευκρίνισε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στην επαρχία Ναμπατιγιέ στο νότιο Λίβανο.
Σύμφωνα με τις υπηρεσίες ασφαλείας, η μητέρα, που είχε εμπιστευτεί τα παιδιά της στο γείτονα ενώ εκείνη εργαζόταν, τέθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα υπό κράτηση.
Αφέθηκε ελεύθερη αφού υποσχέθηκε ότι θα συμπεριφέρεται καλύτερα στα παιδιά της.
Η αστυνομική αυτή πηγή χαρακτήρισε το περιστατικό «μεμονωμένη ενέργεια» και ότι συνιστά μια νέα ένδειξη του αντίκτυπου του πολέμου στη Συρία στο Λίβανο.
«Οι πολίτες επηρεάζονται από τις εικόνες των αποκεφαλισμών και ορισμένοι αρχίζουν να τις μιμούνται. Τα καημένα τα παιδιά, είχαν τρομοκρατηθεί» δήλωσε οι αστυνομικός.   
star.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε