Η θαλαμηγός «Barbie» που αναστάτωσε τη Μύκονο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η θαλαμηγός «Barbie» που αναστάτωσε τη Μύκονο

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα λέγεται ότι κρύβεται πάντα μια γυναίκα. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Τούρκου επιχειρηματία και προέδρου της Γαλατασαράι Ουνάλ Αϊσάλ, που είναι παντρεμένος εδώ και πέντε χρόνια με τη μικροκαμωμένη αλλά δυναμικότατη Ελληνίδα Φανή Γραμματικόγιαννη. 

Η κομψή Φανή φαίνεται πως έφερε γούρι
στον Τούρκο σύζυγό της, αφού τον ανανέωσε, του χάρισε μία κόρη (την Αϊλίν) και τον Μάιο του 2011 ο Αϊσάλ ανέλαβε τη Γαλατασαράι, προκαλώντας σάλο με τις ηχηρές μεταγραφές που έκανε. 

Η οικογένεια Ουνάλ κάθε καλοκαίρι οργώνει με την 50μετρη γκρι θαλαμηγό του «Barbie» τις ελληνικές θάλασσες.

Στο Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου ακόμα μία φορά την παράσταση έκλεψε η επιβλητική θαλαμηγός με το χαριτωμένο όνομα «Barbie» (ο ιδιοκτήτης της την έχει βαφτίσει έτσι εμπνευσμένος από τα λεπτά χαρακτηριστικά κούκλας που διαθέτει η σύζυγός του). 


Το ζευγάρι στις σπάνιες εμφανίσεις του στη νυχτερινή ζωή του νησιού επιλέγει για φαγητό γνωστά εστιατόρια, όπως το Katrin, παρέα με τον Κώστα και τη Χριστιάννα Καίσαρη (ο κύριος Ουνάλ εθεάθη στο κοσμηματοπωλείο του Κώστα Καίσαρη να ψωνίζει, πιθανότατα, δώρα στη σύζυγό του). 

Μάλιστα η πρωτότοκη κόρη της Χριστιάννας Καίσαρη, που είναι παντρεμένη επίσης με Τούρκο επιχειρηματία, είναι πολύ φίλη του ζεύγους Ουνάλ.

Η σύζυγος πάντως του προέδρου των «λιονταριών» εκτός από τη μόδα, λατρεύει το ποδόσφαιρο και συχνά παρακολουθεί τα παιχνίδια της Γαλατά. Εξάλλου δεν δίστασε να πανηγυρίσει φέτος έξαλλα νίκη της ομάδας από την εξέδρα των φανατικών. 


Για την ιστορία, το ζευγάρι γνωρίστηκε πολύ πριν από την επιτυχία των ελληνοτουρκικών σίριαλ, σε κάποιο από τα επαγγελματικά ταξίδια του Τούρκου επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται και στον χώρο της ενέργειας, και πιο συγκεκριμένα σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης. 

Εκεί πρωτοσυναντήθηκαν και δεν άργησαν να ερωτευτούν κεραυνοβόλα και να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα η ρομαντική ιστορία έρωτα και αγάπης τους, που μοιάζει με σύγχρονο παραμύθι, έγινε πρωτοσέλιδο. Από τότε ζουν μεταξύ Γενεύης, Κωνσταντινούπολης και Νέας Υόρκης.

espressonews.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε