Ο «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» κατακτά την Ιταλία! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» κατακτά την Ιταλία!


Ο «ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ» κατακτά την Ιταλία!Μπορεί στην Τουρκία να γίνεται ο κακός χαμός με τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» και οι πιο συντηρητικοί να κάνουν λόγο ακόμα και για κόψιμο της σειράς, ωστόσο στην...

Ευρώπη ο Σουλτάνος καλπάζει με το άλογό του… κατακτώντας άλλη μια χώρα του Νότου μετά την Ελλάδα, καθιστώντας το «Muhteşem Yüzyıl» («Μεγαλοπρεπής...Αιώνας», όπως είναι ο τίτλος στα τουρκικά), ένα από το πιο δημοφιλή και πλούσια σίριαλ της τηλεόρασης αφού έχει ήδη πουληθεί σε 45 χώρες.

Η σειρά, που είναι παραγωγή της TIMS PRODUCTIONS με τον Τιμούρ Σαβτσί επικεφαλής της παραγωγής, με τον Γιλμάζ Σαχίν που γράφει το σενάριο και με τους Γιαγκμούρ και Ντορούλ Ταϊλάν που ανέλαβαν τη σκηνοθεσία, έγραψε και πάλι την πρωτιά. Μετά τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή και μετά τη Ρωσία, ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» πωλείται στην Ιταλία, και αποτελεί μάλιστα την πρώτη τουρκική σειρά που αγοράζει η γειτονική χώρα. Μαζί με την Ιταλία τη συγκεκριμένη σειρά αγόρασαν η Γεωργία και η Ουγγαρία.
Και μπορεί οι Τουρκικές Αερογραμμές να «έκοψαν» την προβολή του σίριαλ από τις πτήσεις τους μετά την παρέμβαση του Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο η μόνη που δεν θα βγει ζημιωμένη από αυτή την ιστορία είναι η εταιρεία παραγωγής της σειράς. Με 204 εκατομμύρια τηλεθεατές ανά τον κόσμο, ο «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής» είναι η πρώτη τουρκική σειρά που αγοράζεται για ψυχαγωγικό σκοπό από τη διεθνή αεροπορική εταιρεία Emirates Airlines, με 33 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο και έδρα το Ντουμπάι.


Σου άρεσε;

Σχολίασε