Αλογοουρά: 4 παραλλαγές στο ίδιο λουκ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αλογοουρά: 4 παραλλαγές στο ίδιο λουκ

Η αλογοουρά: το χτένισμα που λατρεύει κάθε πολυάσχολη γυναίκα.   Πλέον, μπορείς να αγαπήσεις τα ψηλά πιασμένα μαλλιά σε αλογοουρά αφού αποτελούν την πιο hot τάση στα χτενίσματα, ειδικά εκείνα στα οποί
Αποτελεί ένα από τα πιο γρήγορα αλλά κλασάτα χτενίσματα. Η αλογοουρά είναι μια άψογη ιδέα για να χτενίσεις τα μαλλιά σου σε λίγα λεπτά. Ιδού 3 εύκολες παραλλαγές στο ίδιο λουκ.

αλογοουρά: το χτένισμα που λατρεύει κάθε πολυάσχολη γυναίκα.

Πλέον, μπορείς να αγαπήσεις τα ψηλά πιασμένα μαλλιά σε αλογοουρά αφού αποτελούν... την πιο hot τάση στα χτενίσματα, ειδικά εκείνα στα οποία δεν έχεις και πολύ χρόνο για να προετοιμαστείς.

Η αλογοουρά θα σε σώσει τις ημέρες εκείνες που ξυπνάς μετά το ξενύχτι με τα μαλλιά να έχουν το δικό τους τσαλαπατημένο στυλ ή τα απογεύματα εκείνα που δεν έχεις προλάβει να λουστείς!

Φυσικά, το να επιλέξεις ένα λουκ αλογοουράς όπως η Τζίνι και το Τζίνι ή Λιόνα Λούις στη φωτογραφία είναι μεν ελκυστικό αλλά θυμίζει πιο πολύ κοριτσάκι. Εσύ μπορείς να επιλέξεις ένα από τα υπόλοιπα στυλ αλογοουράς που σου προτείνουμε.

Μην ξεχνάς:

- Αν έχεις αφέλειες, η αλογοουρά θα τις αναδείξει.
- Εσύ αποφασίζεις το ύψος της αλογοουράς σου.
-Εσύ αποφασίζεις αν θα κάνεις χωρίστρα στη μέση ή θα πιάσεις όλα τα μαλλιά σου πίσω.
-Εσύ αποφασίζεις αν θα κάνεις αλογοουρά σε ίσια ή κατσαρωμένα μαλλιά. 

Καλύπτοντας το λαστιχάκι:  Η πιο απλή μορφή αλογοουράς. Χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω, ασφαλίζεις τις τριχούλες που ξεφεύγουν με λίγο σπρέι, και δένεις την αλογοουρά με λαστιχάκι.   Παίρνε

Καλύπτοντας το λαστιχάκι:

Η πιο απλή μορφή αλογοουράς. Χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω, ασφαλίζεις τις τριχούλες που ξεφεύγουν με λίγο σπρέι, και δένεις την αλογοουρά με λαστιχάκι.

Παίρνεις μια τούφα από μαλλιά από το κάτω μέρος, την περιστρέφεις γύρω από το λαστιχάκι, καλύπτοντάς το και ασφαλίζεις με ένα ή δύο τσιμπιδάκια.

Για περισσότερο dominant λουκ, ίσιωσε καλά τα μαλλιά σου πριν να τα πιάσεις και πάρε περισσότερο μαλλί για το κρύψιμο του λαστίχου.

Χαμηλή αλογοουρά:  Εξοπλίζεσαι με ένα λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών σου. Χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου με μεγάλη βούρτσα και δίνεις όγκο ψηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.   Είναι σημαντικό να ξάσεις

Χαμηλή αλογοουρά:

Εξοπλίζεσαι με ένα λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών σου. Χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου με μεγάλη βούρτσα και δίνεις όγκο ψηλά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Είναι σημαντικό να ξάσεις τα μαλλιά για περισσότερο όγκο ψηλά στο κεφάλι αφού η αλογοουρά στην περίπτωση αυτή στήνεται χαμηλά και θα έκανε το λουκ μονότονο.

Πιάνεις τα μαλλιά σε χαλαρή αλογοουρά χαμηλά, σχεδόν στη μέση του σβέρκου. Και είσαι έτοιμη!

Αλογοουρά ψηλά!   Θα νιώσεις και πάλι σαν κοριτσάκι.   Χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και πάνω. Πρόσεξε να ασφαλίσεις τα τσουλουφάκια που θα πετάνε με σπρέι ή τσιμπιδάκια, ακόμα και στο πίσ

Αλογοουρά ψηλά!

Θα νιώσεις και πάλι σαν κοριτσάκι.

Χτενίζεις καλά τα μαλλιά σου προς τα πίσω και πάνω. Πρόσεξε να ασφαλίσεις τα τσουλουφάκια που θα πετάνε με σπρέι ή τσιμπιδάκια, ακόμα και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Πιάνεις ψηλά με λαστιχάκι κι αν χρειαστεί για έντονο στυλ, προσθέτεις μια τρέσα! Αν δεν έχεις αρκετά μακρυά μαλλιά, θυμήσου ότι εδώ τα μαλλιά σου θα δείχνουν ακόμα πιο κοντά.

Αλογοουρά στο πλάι:   Επιλέγεις αν θα κάνεις τα μαλλιά σου χωρίστρα στη μέση (στυλ γραφείου) ή στο πλάι και από εκείνη τη μεριά φέρνεις και πιάνεις και τα μαλλιά σου σε αλογοουρά.   Το εν λόγω στυλ τα

Αλογοουρά στο πλάι:

Επιλέγεις αν θα κάνεις τα μαλλιά σου χωρίστρα στη μέση (στυλ γραφείου) ή στο πλάι και από εκείνη τη μεριά φέρνεις και πιάνεις και τα μαλλιά σου σε αλογοουρά.

Το εν λόγω στυλ ταιριάζει άψογα και σε εντελώς ίσια και σε κυματιστά μαλλιά.

Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις αρκετό σπρέι φιξαρίσματος για να φέρεις τα μαλλιά στο ένα πλάι χωρίς να δείχνουν αχτένιστα.


Plus: αν πιάνουν τα χεράκια σου, δοκίμασε την πλεξίδα αλογοουρά, είτε γαλλική, είτε ψαροκόκκαλο, είτε απλή!

Plus: αν πιάνουν τα χεράκια σου, δοκίμασε την πλεξίδα αλογοουρά, είτε γαλλική, είτε ψαροκόκκαλο, είτε απλή!




Σου άρεσε;

Σχολίασε