Ο Τρόπος που σε Αγκαλιάζει Δείχνει τι Προθέσεις Έχει για Σένα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Τρόπος που σε Αγκαλιάζει Δείχνει τι Προθέσεις Έχει για Σένα

Καθημερινά χρησιμοποιούμε αγκαλιές για να εκφράσουμε την αγάπη μας προς την οικογένειά, τον σύντροφό μας και τους φίλους μας. Τις χρησιμοποιούμε επίσης ως ένα τρόπο για να πούμε “γεια” ή  “αντίο”.

Ωστόσο, πολλοί από εμάς δεν έχουμε σκεφτεί περισσότερο για το τι σημαίνει ο τρόπος που τις κάνουμε. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά περισσότερα για την αγκαλιά που δεν γνωρίζουμε. Ας τα ανακαλύψουμε!

Οι αγκαλιές είναι η πιο ωραία μορφή επικοινωνίας που δημιουργεί εμπιστοσύνη και αίσθηση ασφάλειας. Αφήνει το άλλο πρόσωπο να γνωρίζει πέρα ​​από κάθε αμφιβολία ότι έχουν σημασία και ότι είναι αγαπητοί.

Μια αγκαλιά που διαρκεί περισσότερο από 20 δευτερόλεπτα “χτίζει” μία ευτυχισμένη διάθεση που μας κάνει να αισθανόμαστε καλά, αυξάνει τη διάθεσή μας ενώ θεραπεύει τα συναισθήματα της μοναξιάς, της απομόνωσης και του φόβου.

«ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΚΤΩ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΩΔΕΚΑ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”. – VIRGINIA SATIR, ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διαφορετικοί τύποι αγκαλιάς που μεταφέρουν διαφορετικά μηνύματα μεταξύ των ανθρώπων. Οι αγκαλιές μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για τις σχέσεις μας.

Ας δούμε, λοιπόν, εννέα τύπους εναγκαλισμών και τι αποκαλύπτουν σχετικά με την κατάσταση των σχέσεών μας:

1) Αγκαλιά από το πίσω μέρος του σώματος

Η αγκαλιά αυτή, είναι όταν κάποιος έρχεται από πίσω και σας αγκαλιάζει. Θα μπορούσε να είναι ενώ είστε στην κουζίνα ή έχετε εμπλακεί σε κάποια άλλη εργασία και ο σύντροφός σας έρχεται και σας τραβά πιο κοντά και σας αγκαλιάζει.

Είναι μια πολύ οικεία μορφή αγκαλιάς. Αυτό σημαίνει ότι το πρόσωπο που την χρησιμοποιεί είναι μέσα σε σας και είναι επίσης πρόθυμο να κάνει πολλά για να σας προστατεύσει.

Αν συμβαίνει συχνά, τότε έχετε έναν ανθρώπινο φύλακα άγγελο.

2). Η αγκαλιά με ένα κτύπημα στο πίσω μέρος

Η αγκαλιά με ένα μαλακό χτύπημα στην πλάτη σημαίνει βεβαιότητα και άνεση. Συνήθως την εφαρμόζουμε όταν θέλουμε να παρηγορήσουμε, να συλυπηθούμε, ή να ενθαρρύνουμε.

Είναι περισσότερο μια φιλική αγκαλιά και μοιράζεται ανάμεσα σε οποιονδήποτε, γονείς και παιδιά, φίλους ή γνωστούς.

Συνήθως, δεν επιφυλάσσει κάτι ρομαντικό.

3) Αγκαλιά από τη μέση

Αυτό το είδος αγκαλιάς είναι μια οικεία χειρονομία και δείχνει ότι ο σύντροφός σας είναι αρκετά κοντά προς εσάς και θέλει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί σας.

Σας εμπιστεύεται και θέλει να είστε ευτυχής.

4) Εναγκαλισμός ενώ κάνετε επαφή με τα μάτια

Οι αγκαλιές κατά την επαφή με τα μάτια μιλούν για μια οικειότητα ενός άλλου επιπέδου. Συμβαίνει όταν δύο άνθρωποι μοιράζονται έναν βαθύ δεσμό οπότε κοιτάζονται στα μάτια ενώ αγκαλιάζονται.

Υποδεικνύει ότι επικρατεί μία μεγάλη φλόγα στη σχέση. Αν έχετε αυτό το είδος της χημείας μεταξύ σας, τότε είστε πολύ τυχεροί. Κρατήστε αυτόν τον σύντροφο.

5) Αγκαλιά της αρκούδας

Η αγκαλιά της αρκούδας είναι σφιχτή και καθησυχαστική. Δείχνει τόνους αγάπης. Δείχνει, επίσης, πλήρη εμπιστοσύνη, άνεση και οικειότητα μεταξύ δύο ανθρώπων.

Είναι το είδος της αγκαλιάς που σας ανακουφίζει από κάθε είδους ένταση και ανησυχίες. Κάνει το άτομο να αισθάνεται αγαπημένο και ασφαλές ταυτόχρονα.

Εάν σας αγκαλιάζουν με αυτό τον τρόπο, τότε έχετε χτυπήσει φλέβα χρυσού.

Μπορεί να είναι είτε ο σύντροφός είτε ο καλύτερος φίλος σας!

6) Η αγκαλιά που διαρκεί και διαρκεί

Αυτού του είδους η αγκαλιά έχει μεγάλη διάρκεια. Είναι η πιο ωραία μορφή σιωπηλής επικοινωνίας μεταξύ δύο ανθρώπων που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη και την υποστήριξή τους.

Όταν δύο άνθρωποι είναι πραγματικά άνετοι μεταξύ τους, μπορούν να καθίσουν στη σιωπή και να αγκαλιάζουν ο ένας τον άλλο για ώρες.

Είναι μια σιωπηρή έκφραση του πόσο βαθιά αγαπούν ο ένας τον άλλον και πόσο θα σταθούν ο ένας στον άλλον.

7) Αγκαλιά με το ένα χέρι

Όταν σας αγκαλιάζει τραβώντας σας πιο κοντά με το ένα χέρι, αποτελεί ένδειξη ότι θέλει να σας μεταφέρει στο ταξίδι του.

Θα είναι έτοιμος να σας προστατεύσει και να σας υποστηρίξει όταν χρειαστεί.

8) Αφηρημένη ή ευγενική αγκαλιά

Είναι ο τύπος της αγκαλιάς που δίνεται από το πλάι χωρίς να κάνει υπερβολική επαφή με το άνω ή το κάτω μέρος του σώματος. Δίνεται γενικά σε φίλους και γνωστούς.

Είναι απλώς ένας φιλικός και ευγενικός τρόπος να χαιρετήσετε κάποιον.

Εάν αυτού του είδους η αγκαλιά διαρκεί για καιρό, τότε υπάρχει ακόμα κάποια απόσταση ή αμηχανία ανάμεσα σε σας και δείχνει ότι δεν υπάρχει αρκετή οικειότητα.

9) Φιλική αγκαλιά

Αυτή η αγκαλιά γίνεται από το πλάι ή με τα χέρια πάνω από τους ώμους του άλλου ή/και στη μέση του

Δείχνει ένα επίπεδο άνεσης που υπερβαίνει τη ρομαντική αγάπη.

Υπονοεί ότι δεν είστε μόνο ζευγάρι αλλά και πολύ καλοί φίλοι ή συνεργάτες.

themindsjournal.com Μετάφραση-Απόδοση diadrastika.com / Image by StockSnap from Pixabay



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: