Υλικά
- 1/2 κιλό αρνίσιο κιμά (περασμένο 2 φορές από την μηχανή)
- 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά (περασμένο 2 φορές από την μηχανή)
- 1 αυγό
- 1 κσ γιαούρτι
- 5 φέτες ψωμί, μουλιασμένο και στραγγισμένο πολύ καλά
- 2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη και στραγγισμένα πολύ καλά
- 1 κσ ρίγανη
- 1 κσ θυμάρι ξερό
- 3 κσ ελαιόλαδο
- 1/2 κγ κύμινο (1 κγ αν το θέλετε πιο spicy)
- 1/4 κγ πάπρικα
- Αλάτι και πιπέρι
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά πολύ καλά
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα
- Φτιάχνουμε τα κεμπάπ μας
- Ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά από κάθε πλευρά.