ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σερβίρουμε με ρύζι ή με πατάτες.
- 1 κιλό χοιρινό ή μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 2 πορτοκάλια
- 2 μήλα
- 2 κρεμμύδια
- 1 μεγάλη κονσέρβα μανιτάρια ολόκληρα
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 κίτρινες πιπεριές
- 2 πορτοκαλί πιπεριές
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- αλάτι
- πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε το κρέας σε λίγο λάδι.
- Παράλληλα ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στο κρέας.
- Αλέθουμε τα μήλα σε ένα μπλέντερ και τους προσθέτουμε το χυμό από τα πορτοκάλια.
- Σβήνουμε το κρέας με το κρασί και προσθέτουμε το μείγμα του πορτοκαλιού με το μήλο, τα μανιτάρια, το αλάτι και το πιπέρι.
- Προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά.
- Στο μεταξύ, κόβουμε τις πιπεριές σε μπαστούνια και τις προσθέτουμε στην κατσαρόλα προς το τέλος.
- Αφήνουμε να πάρουν μία βράση και είναι έτοιμο.