Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Τα Ζώδια Σήμερα Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε τι λέει το ζώδιό σας σήμερα.

Κατακτήσεις αλλά και εντάσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈
Γενικά
Το εξάγωνο Ερμή-Άρη «βάζει αέρα στα πανιά σου», εντείνοντας τις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, σε ωθεί να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να αναπτύξεις τα πνευματικά σου ενδιαφέροντα, κρατώντας μια απόσταση από όλα εκείνα τα «καθημερινά» άνευ ιδιαίτερης αξίας, όπως για παράδειγμα τα «σκέρτσα» ή τις απαιτήσεις γνωστών ή συγγενών. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να βρεις τις κατάλληλες λύσεις σε θέματα που αφορούν στη σωματική και ψυχική σου ευεξία, ενώ ευνοεί και τα εργασιακά σου.
Ερωτικά
Κάτι αλλάζει στα προσωπικά σου και είτε πρόκειται για ένα ευχάριστο «σπάσιμο» της ρουτίνας είτε για μια απροσδόκητη εξέλιξη που θα σε προβληματίσει, το βέβαιο είναι ότι δε θα... πλήξεις! Ίσως, μάλιστα, τα πάντα να διαδραματιστούν σε μια φιλική παρέα ή μια κοινωνική εκδήλωση. Φυσικά, σε όλα αυτά παίζει ρόλο ο βαθμός ελευθερίας που διαθέτεις, αφού αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δε θα λείψουν τα «παρατράγουδα»

ΤΑΥΡΟΣ ♉ 
Γενικά
Ένα «άρωμα» φρεσκάδας στην προσωπική σου ζωή συμβάλλει στο να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα, παραμερίζοντας όλα εκείνα που «σκιάζουν» την ευτυχία σου. Αν, μάλιστα, ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να βρεθείτε πολύ πιο κοντά! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα υπάρξουν και «φιλικές» κριτικές, που δε θα πρέπει να υπολογίσεις στα σοβαρά, αφού δική σου είναι η ζωή κι εσύ αποφασίζεις.
Ερωτικά
Η Σελήνη στην Παρθένο απαλύνει οτιδήποτε σε έχει στενοχωρήσει, φέρνοντάς σε πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μάλιστα, με τη συνδρομή του Δία στον Σκορπιό, μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου, παίρνοντας μια μεγάλη χαρά! Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να αναδείξει τα προτερήματα, αλλά και τα ελαττώματά σου στην διαχείριση των οικονομικών υποθέσεων κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα από την πλεονεξία σου!


ΔΙΔΥΜΟΙ ♊ 
Γενικά
Το εξάγωνο Ερμή-Άρη ενδέχεται να δημιουργήσει μια επιθετικότητα στη συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητά σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου. Δεν αποκλείεται, επίσης, να βρεθείς ενώπιον έκτακτων καταστάσεων που απαιτούν άμεση δράση και γρήγορα αντανακλαστικά. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να βρεις λειτουργικές λύσεις σε οτιδήποτε αφορά στο σπίτι ή το γραφείο σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να φιλοξενήσεις κόσμο, εκτάκτως. 
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις την ευκαιρία για μια ερωτική συνεύρεση, που όμως δε συγκεντρώνει τις προδιαγραφές μιας μόνιμης σχέσης και είναι μη ρεαλιστικό να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο. Επιπλέον, μην «ντοπάρεσαι» και υπόσχεσαι πράγματα που δε θα τηρήσεις, αντίθετα, κοίταξε να το γλεντήσεις! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να διαφωνήσεις με το ταίρι σου για ένα ζήτημα που δεν είναι πρώτης γραμμής, αλλά αρκεί για να σας κάνει άνω-κάτω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋ 
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σου επιτρέπει να εκμεταλλευτείς τις «πηγές» σου, αντλώντας χρήσιμες πληροφορίες. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να προβείς σε αγορά gadget ή αξεσουάρ, ενώ αν σου γίνει πρόταση για ένα ταξίδι ή μια «έξοδο», μη διστάσεις να πεις το «ναι». Παράλληλα, τοεξάγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να σου φέρει ένα αξιοσημείωτο κέρδος, ενώ σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες τεχνικές εργασίες ή τη διεκπεραίωση καθημερινών υποθέσεων. Πρόσεξε, ωστόσο, μήπως κτυπήσεις ή κοπείς από τη βιασύνη σου.
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση, για σένα η ζωή δεν έχει μόνο δύο «πόρτες», αλλά πολύ περισσότερες κι αν είσαι μόνος/η, είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στις νέες γνωριμίες σου θα υπάρξει και κάποια που θα εκπληρώνει τις προδιαγραφές σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε θα βρεθείς στην μάλλον άβολη θέση να παρακολουθείς τις εκδηλώσεις συμπάθειας προς το ταίρι σου, που κάποιες φορές μπορεί να είναι «too much»!

ΛΕΩΝ ♌ 
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο σου προσφέρει λύσεις στα οικονομικά σου, ίσως όμως να μην έχουν να κάνουν μόνο με τα «δεδουλευμένα» σου, αλλά και με κάποια «τυχερά». Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα έχεις την ευχέρεια να κινηθείς. Παράλληλα, βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο», είτε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο είτε με συνεργάτες σου. Ό,τι κι αν συμβεί όμως, δεν θα έχει δυσάρεστη συνέχεια, ίσα-ίσα που θα γίνει αφορμή για να επιλυθούν ζητήματα, που κρύβονταν «κάτω από το χαλί»!
Ερωτικά
Τόσο τα συναισθήματα, όσο και οι ορέξεις σου φαίνεται να χαρακτηρίζονται από έναν ενθουσιασμό ή μια «βιασύνη» που ναι μεν μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός «στόχου», αλλά από την άλλη πλευρά θέτει κι ένα ουσιαστικό θέμα διάρκειας. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, οι κινήσεις «αυτονόμησής» σου δε θα περάσουν απαρατήρητες, με συνέπεια να χρειαστεί να εξηγηθείς για να μην παρεξηγηθείς! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍ 
Γενικά
Με την Σελήνη στο ζώδιό σου δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να «κρυφτείς» πίσω από έναν δευτερεύοντα ρόλο. Ίσα-ίσα που οφείλεις να αναδείξεις τα προσόντα και τις ιδιαίτερες ικανότητές σου σε ζητήματα που οι άλλοι δεν κατέχουν. Παράλληλα, το εξάγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να αυξήσει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ζήτημα ή να προκαλέσει κάποιες μεταβολές που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να «τρέχεις». Επιπλέον, ίσως προκύψουν έκτακτες εργασίες για την αποκατάσταση μιας ζημιάς στον χώρο σου. 
Ερωτικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου συντηρεί μια συναισθηματική αστάθεια, ικανή να προκαλέσει προβλήματα και προστριβές με το ταίρι σου. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αν είσαι μόνος/η, αναμένεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που, έστω και προσωρινά, δείχνουν πρόθυμα να ενδώσουν στην ιδιαίτερη γοητεία σου! Ίσως, μάλιστα, γίνουν πολλά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή στον χώρο της εργασίας σου.

ΖΥΓΟΣ ♎ 
Γενικά
Με το εξάγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο. Επιπλέον, καλείσαι να αυτοσχεδιάσεις και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από καθημερινά ζητήματα, πρόσεξε, ωστόσο, μήπως κάποιες ενέργειές σου θεωρηθούν παράτυπες έναντι του νόμου ή αυθαίρετες. Πιθανόν, βέβαια, να «νιώσεις στο πετσί σου» και μια έξωθεν επιθετικότητα, που θα σε βάλει -θέλοντας και μη- σε μια διαδικασία ανταγωνισμού. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στην Παρθένο σε προτρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου. 
Ερωτικά
Αν και κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να ανησυχήσεις ή να προβληματιστείς από την αλλαγή στάσης ενός αγαπημένου σου προσώπου, φαίνεται ότι, προς το παρόν, είναι μάλλον δύσκολο να «στραβώσει» κάτι στην προσωπική σου ζωή, οπότε μην πτοείσαι και κυρίως μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Ίσως, μάλιστα, γίνει και μια ερωτική «καραμπόλα», που θα σε φέρει στην αγκαλιά ενός προσώπου που πάντα ήθελες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏ 
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο απεργάζεται τα δικά της σχέδια, ώστε να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες που σε καταλαβαίνουν, ενώ μπορεί να «δεις καλό» από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Άρη αναδεικνύει επείγοντα θέματα στα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα είτε για να πιάσεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά» είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές. Επιπλέον, ενδέχεται να σε κυριεύσει μια καταναλωτική «μανία», που καλό είναι να ελέγξεις!
Ερωτικά
Με τις «ευλογίες» του Δία στο ζώδιό σου, εξακολουθείς να έχεις «το πάνω χέρι» στα προσωπικά σου, φαίνεται όμως ότι ο τύπος των συντρόφων που ελκύεις δεν ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου, αντίθετα «πάσχουν» από συνέπεια. Επιπλέον, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να πάρεις στα σοβαρά «ανάλαφρες» καταστάσεις γιατί θεωρείς ότι σε θίγουν, με συνέπεια να γίνει το «έλα να δεις»!

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐ 
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου είναι «δίκοπο μαχαίρι», αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει εσένα «στόχο» κάποιων πρακτικών αυθαιρεσίας. Η δράση, λοιπόν, γίνεται αναγκαίο συστατικό της καθημερινότητάς σου, είτε πρόκειται για άμυνα είτε για επίθεση. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένομπορεί να συμβάλλει σε μια επαγγελματική πρόοδο, αρκεί μόνο να μην κάνεις «του κεφαλιού σου», αλλά να αποδεχθείς και τη διαφορετική φιλοσοφία ζωής των άλλων. 
Ερωτικά
Το πείσμα και η επιμονή σου μπορεί να σε δικαιώσουν, ιδιαίτερα απέναντι σε ένα πρόσωπο που υπολογίζει πολύ το κατά πόσο κάποιος/α νοιάζεται γι’ αυτό. Από την άλλη πλευρά όμως, αν δεις ότι «πέφτεις σε τοίχο», μην συνεχίσεις να δίνεις σημασία σε ένα άτομο που δεν το αξίζει. Εν τω μεταξύ, δεν αποκλείεται να κάνεις κάποια «γκάφα», αποκαλύπτοντάς άθελά σου ένα «καυτό» μυστικό, που σου έχουν εμπιστευθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑ 
Γενικά
Η Σελήνη στην Παρθένο θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών, αλλά και τα ενδιαφέροντά σου. Ίσως, μάλιστα, σου προκύψει ένα ταξίδι ή μια είδηση που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Παράλληλα βέβαια, το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να ανιχνεύσεις τα αίτια μιας εσωτερικής δυσαρμονίας, που μπορεί να έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να έχεις τον νου σου και σε εκείνα που γίνονται στο παρασκήνιο, αφού όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει, παίρνοντάς σου την «μπουκιά» από το στόμα! 
Ερωτικά
Η εμπλοκή φίλων και γνωστών στα προσωπικά σου, παρότι καλοπροαίρετη, μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να σε φέρει σε αμηχανία αλλά πριν θυμώσεις, σκέψου μήπως κι εσύ είσαι υπερβολικός/η στις αντιδράσεις σου, θέτοντας ιδιαίτερα αυστηρά κριτήρια. Έχε τον νου σου ωστόσο και στα… παρασκήνια, αφού κάποιος/α θα συνεχίσει να «εργάζεται» κρυφά και να «βάζει λόγια», με κίνδυνο να βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 
Γενικά
Το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε κάνει πολύ πιο δραστήριο/α, ίσως, μάλιστα, νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Κι αν τύχει να «ανάψουν τα αίματα», μη δώσεις συνέχεια, αφού οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν γρήγορα. Παράλληλα, η Σελήνη στην Παρθένο σε βοηθά να ανακάμψεις οικονομικά, με συνέπεια να προβείς σε έξτρα αγορές. Καλό είναι βέβαια «να απλωθείς, μέχρι εκεί που σε παίρνει», αποφεύγοντας τις σπατάλες ή έναν αχρείαστο δανεισμό. 
Ερωτικά
Σε αυτήν τη φάση που βρίσκεσαι είναι μάλλον δύσκολο να υπάρξει μια εξισορρόπηση στην προσωπική σου ζωή, αφού πάνω που λες ότι θα καταλήξεις, νέες επιλογές ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια! Αυτό, βέβαια, δε σου απαγορεύει να περάσεις καλά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα δυσκολευτείς να βάλεις «δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη» Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν ανταγωνισμοί με φίλους/ες.


ΙΧΘΥΕΣ ♓ 
Γενικά
Η Σελήνη απέναντί σου βάζει στο «κάδρο» των εξελίξεων τους άλλους κι αν επιδείξεις συνεργατικό πνεύμα, κάποια πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα, από όσο φαίνονταν αρχικά. Αυτό όμως στη θεωρία, αφού στην πράξη το εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί να αναλάβεις δυναμικές πρωτοβουλίες, ώστε να «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί και αναπόφευκτα θα έρθεις σε επαφή και με άτομα που δε συμμερίζονται τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκαλύψεις κάτι που διαδραματίζεται στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Σήμερα είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα και να μην ξέρεις ποιόν/α να διαλέξεις, αν όμως επιδείξεις λίγη υπομονή, τότε η ίδια η ζωή θα σε οδηγήσει στη σωστή αγκαλιά, αφήσου, λοιπόν, στις εξελίξεις! Κατά τα άλλα βέβαια, πάντα θα υπάρχουν γνωστοί/ες και «καλοθελητές» που, υποκινούμενοι από αντιζηλία, προσπαθούν να σε κατευθύνουν εκεί που θέλουν, εμφανίζοντας μάλιστα και κάποια ανακριβή στοιχεία.
astrology.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: