Τζένη Μπαλατσινού: Η απίστευτη αποκάλυψη για πρώτη φορά, για τη συνεργασία με τον Κωστόπουλο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τζένη Μπαλατσινού: Η απίστευτη αποκάλυψη για πρώτη φορά, για τη συνεργασία με τον Κωστόπουλο

Τζένη Μπαλατσινού: Η απίστευτη αποκάλυψη για πρώτη φορά, για τη συνεργασία με τον ΚωστόπουλοΛίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο, η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό ΟΚ!  Για την καθημερινότητα και τις αλλαγές στη ζωή της. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους Ναταλία Αργυράκη και τον Αστέρη Κασιμάτη η ίδια προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την συνεργασία της με τον Πέτρο Κωστόπουλο στην πρωινή εκπομπή του Mega...
Η ίδια δήλωσε: «Η σύνδεση του ονόματος μου με το όνομα του Πέτρου έγινε περισσότερο στο “Πρωινό mou”. Εκείνη την συνεργασία δεν την επιδιώξαμε. Πρόεκυψε τρείς μέρες πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Δεν είναι κάτι που με απασχολεί πάντως. Ο Πέτρος με βοήθησε πολύ σε πολλά πράγματα. Δεν είναι κακό να με συνδέει κανείς μαζί του. Ήμασταν 20 χρόνια παντρεμένοι. Αυτό από μόνο του ως εικόνα έχει καταγραφεί». 

Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε πρώτη φορά μέσα από μια συνέντευξη πως η συνύπαρξη της στον τηλεοπτικό φακό με τον πρώην σύζυγο της ήταν μια συνεργασία που έκλεισε «σαν αστραπή».  



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: