Η άσπρη σάλτσα που συνοδεύει τα φιλέτα κοτόπουλου είναι ιδιαίτερα πικάντική καθώς έχει τρία είδη πιπεριού: πράσινο, κόκκινο, μαύρο πιπέρι...
Υλικά
6 στήθη κοτόπουλου, 140 γρ. το καθένα
3 κουτ.σούπ. πράσινο πιπέρι
1 κουτ. γλ. κόκκινο πιπέρι
150 ml κρέμα γάλακτος
150 γρ τυρί κρέμα
αλάτι και μαύρο πιπέρι
λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 160 °C. Αλατοπιπερώνετε τα στήθη κοτόπουλου και ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Σοτάρετε ελαφρά τα στήθη κοτόπουλου για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Στη συνέχεια τα βάζετε σε ένα ταψί και τα ψήνετε στο φούρνο για 8- 10 λεπτά.
Στο λάδι που σοτάρατε το κοτόπουλο προσθέτετε δύο κουταλιές νερό, την κρέμα γάλακτος και το τυρί κρέμα και αφήνετε το μείγμα να βράσει. Προσθέτετε τα πιπέρια και το φαγητό σας είναι έτοιμο. Εάν θέλετε μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι, ζυμαρικά ή πατάτες.