Μητέρες στρατιωτικοί θηλάζουν τα μωρά τους: Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία που έγινε viral | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μητέρες στρατιωτικοί θηλάζουν τα μωρά τους: Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία που έγινε viral

Μητέρες στρατιωτικοί θηλάζουν τα μωρά τους: Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία που έγινε viral Η συγκινητική φωτογραφία που απεικονίζει μια ομάδα γυναικών στρατιωτικών να θηλάζουν τα μωρά τους, θέλοντας να ευαισθητοποιήσουν τη κοινή γνώμη, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Κυβερνοχώρου.

Πίσω από αυτή κρύβεται όμως μια υπέροχη ιστορία, την οποία έφερε στο φως με δημοσίευμά του το CNN.

Αυτή την τράβηξε η φωτογράφος Tara Ruby, η οποία εργαζόταν για τέσσερα
χρόνια και συγκεκριμένα από το 1997 έως το 2001 στην στρατιωτική βάση Φορτ Μπλις στο Ελ Πάσο. 

Και η ιδέα της ήρθε όταν έμαθε πως εκεί θα έφτιαχναν ένα δωμάτιο για μωρά που μέχρι τότε δεν υπήρχε, αναγκάζοντας όλες τις γυναίκες στα χακί να αναζητούν επαγγελματίες για να τα φροντίσουν όσο εκείνες δούλευαν.

«Το να βλέπεις μία εικόνα σαν αυτή βοηθάει τις μητέρες να καταλάβουν ότι μπορούν να είναι δραστήριες στρατιωτικοί και να παρέχουν υποστήριξη στα παιδιά τους», δήλωσε η ίδια.

Κατόπιν ανέβασε το υπέροχο αυτό ενσταντανέ στη σελίδα της στο Facebook, Tara Ruby Photography και είδε έκπληκτη τη μεγάλη της ανταπόκριση.

«Σήμερα πιστεύω ότι γράψαμε ιστορία. Από όσα γνωρίζω μία ομαδική φωτογραφία που δείχνει υποστήριξη σε μητέρες που θηλάζουν τα παιδιά τους ενώ βρίσκονται σε ενεργό υπηρεσία, δεν έχει ξαναγίνει», ήταν ένα comment της κάτω από τη φωτογραφία.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: