Το παστίτσιο του απατεώνα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το παστίτσιο του απατεώνα

soufle00Ένα παστίτσιο με συνοπτικές διαδικασίες που ‘’μυρίζουν» απάτη αλλά με πολύ νόστιμο γευστικό αποτέλεσμα! 
Αγνά, απλά υλικά, καλή διάθεση, λίγος χρόνος και το παστίτσιο της απάτης είναι έτοιμο.
Διαβάστε τη συνταγή για τοπαστίτσιο του απατεώνα:

Ψήσιμο: 30 – 45 λεπτά
Υλικά συνταγής:
  • 1 πακέτο πένες ή τορτιλιόνι ή αχιβάδες
  • 150 γρ. μαργαρίνη ή βούτυρο λιομένο, όχι καμμένο
  • 1 λίτρο γάλα
  • 2 ½ ποτήρια νερό
  • αβγά
  • 150 χοντροτριμμένη φέτα ή ρικότα
  • 200 γρ. σωταρισμένο μοσχαρίσιο κυμά ελαφρά κοκκινιστό
  • 200 τριμμένο κασέρι και άλλα μαλακά τυριά
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο μοσχοκάρυδο (αν θες)
  • Εκτέλεση:
    1. Ρίχνετε τα ζυμαρικά σε ένα πυρέξ, ανακατεμένα με τον σωταρισμένο κυμά.
    2. Σε ένα μπολ, χτυπάτε τα αυγά, το γάλα, το νερό, το λιομένο βούτυρο, το αλάτι και το πιπέρι και με το μείγμα περιχύνετε τα μακαρόνια. Τέλος ρίχνετε και όλα τα τυριά και ανακατεύετε.
    3. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30-45 λεπτά. Δοκιμάζετε να δείτε αν τα μακαρόνια έχουν ψηθεί, βγάζετε το πυρέξ από τον φούρνο και σερβίρετε.
    athensmagazine.gr


    Σου άρεσε;

    Σχολίασε

    :ambivalent:
    :angry:
    :confused:
    :content:
    :cool:
    :crazy:
    :cry:
    :embarrassed:
    :footinmouth:
    :frown:
    :gasp:
    :grin:
    :heart:
    :hearteyes:
    :innocent:
    :kiss:
    :laughing:
    :minifrown:
    :minismile:
    :moneymouth:
    :naughty:
    :nerd:
    :notamused:
    :sarcastic:
    :sealed:
    :sick:
    :slant:
    :smile:
    :thumbsdown:
    :thumbsup:
    :wink:
    :yuck:
    :yum: