Ανδρέας Μπάρκουλης: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τη Μαρία του! Φωτογραφίες | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ανδρέας Μπάρκουλης: Παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τη Μαρία του! Φωτογραφίες

Μια συγκινητική βραδιά έζησαν πριν από λίγη ώρα ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύντροφος της ζωής του, Μαρία, καθώς αρκετά χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο ενώθηκαν και με τα δεσμά της θρησκευτικής τελετής. 

Όπως είχε αποκαλύψει και μέσω των social media η σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, η τελετή έγινε στον Πολυχώρο View Hall στο Μενίδι...Ο φιλικός κύκλος του ζευγαριού έδωσε το "παρών" -ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο Γιάννης Φλωρινιώτης- ενώ από υπερηφάνεια έλαμπε ο γιος του ζευγαριού Νίκος. 


Άλλωστε εκείνος ήταν που συνόδευσε και παρέδωσε την μητέρα του στον πατέρα του ώστε να αρχίσει το Μυστήριο.Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα στο περιοδικό ΕΓΩ! η Μαρία Μπάρκουλη, ο θρησκευτικός γάμος του ζευγαριού ήταν μια επιθυμία του Ανδρέα Μπάρκουλη που ζητούσε επίμονα να πραγματοποιηθεί επί χρόνια. 

"Ήταν μια ευχή, που έβγαινε από μέσα του. Στο μεσοδιάστημα, περάσαμε πολλά: αρρώστιες με το παιδί, αρρώστια δικιά μου ενώ και ο Ανδρέας, μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία. Ίσως ελπίζει ότι με την ευχή του γάμου, αλλάξει η κατάστασή μας. 


Ή μπορεί να πιστεύει κατά βάθος, ότι αν εξαρχής είχαμε επιλέξει τη θρησκευτική τελετήνα μη μας συνέβαιναν τόσο άσχημα πράγματα" έλεγε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπάρκουλη.

tlife.gr
.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: