Το μυστικό ραντεβού Σκορδά- Σπυροπούλου στην Βουλιαγμένη! Όλο το ρεπορτάζ! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το μυστικό ραντεβού Σκορδά- Σπυροπούλου στην Βουλιαγμένη! Όλο το ρεπορτάζ!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Το μυστικό ραντεβού Σκορδά- Σπυροπούλου στην Βουλιαγμένη! Όλο το ρεπορτάζ!Η Φαίη πήρε το... όπλο της και θέλει να τελειώσει εδώ και τώρα το θέμα με την Κωνσταντίνα.
Το μήνυμα έχει σταλεί και είναι σαφέστατο. "Έλα να τα βρούμε". 
Όλα είναι έτοιμα για το ραντεβού μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει στα νότια προάστια, με πιθανότερο σημείο συνάντησης τη Βουλιαγμένη...

Η Φαίη, όπως πρώτο αποκάλυψε το "YES!", παίρνει το... όπλο της και θέλει να τελειώνει εδώ και τώρα η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να αποσυρθεί η αγωγή μαμούθ της παρουσιάστριας του Alpha.
Το πρώτο βήμα έγινε με το μήνυμα που έστειλε στην Κωνσταντίνα η Σάσα Σταμάτη, την οποία επίσης κατηγορεί η Σπυροπούλου για προσβολή προσωπικότητας. 
Το παραδέχτηκε άλλωστε η ίδια η Σάσα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ζήτησε συγγνώμη ενώ η παρουσιάστρια του Alpha υποσχέθηκε ότι θα συναντηθούν μετά τις γιορτές του Πάσχα και σίγουρα πριν από την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 28 Μαΐου.
Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, το μήνυμα που έστειλε η Σταμάτη δεν στάλθηκε εν αγνοία της Φαίης, αφού είναι γνωστές οι σχέσεις των δυο τους. Είναι αυτοκόλλητες και ποτέ η Σταμάτη δεν κάνει κάποια κίνηση που αφορά και τη Σκορδά με τον Λιάγκα χωρίς την έγκριση της κολλητής της. 
Επομένως είναι αδύνατο η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 να μην ήξερε για το μήνυμα της πιο στενής της συνεργάτιδας, ενώ οι πιο... προχωρημένοι υποστηρίζουν ότι στάλθηκε έπειτα από εντολή της Φαίης.
Μόνο οι δυο τους
Όμως η τελευταία δεν σταμάτησε μόνο στο συγκεκριμένο sms. Πριν από λίγες ημέρες έστειλε κι εκείνη μήνυμα στη Σπυροπούλου, προκειμένου να συναντηθούν και να δοθεί ένα τέλος στην παρεξήγηση. Η Κωνσταντίνα δεν ήταν αρνητική και αποφασίστηκε να τα πουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Είναι δεδομένο ότι η Φαίη θα πιέσει όσο το δυνατόν περισσότερο για να μη φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια, αλλά είναι άγνωστη η αντίδραση της Σπυροπούλου. Κι αυτό γιατί δείχνει ότι είναι "σκληρό καρύδι" και, παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει (και μέσω τρίτων) για να αποσύρει την αγωγή, εκείνη δεν το έχει κάνει.
Βέβαια, τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σύγκριση για παράδειγμα με τη συνάντηση που είχαν μαζί της ο Λιάγκας και η Σκορδά στη Βουλιαγμένη. Τότε είχαν περάσει μόνο ελάχιστα 24ωρα από την κατάθεση της αγωγής και το κλίμα ήταν ψυχροπολεμικό. Με τον καιρό δείχνουν να ηρεμούν κάπως τα πνεύματα και η Φαίη θεωρεί ότι τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία για να τελειώσει οριστικά το θέμα.

Τρίτη και φαρμακερή
Η συνάντηση στη Βουλιαγμένη ήταν τυχαία σύμφωνα με τους πρωταγωνιστές, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το ραντεβού το είχε κλείσει η Φαίη. Μάλιστα η τελευταία βλέποντας την αδιάλλακτη στάση της Κωνσταντίνας είχε ζητήσει βοήθεια από τον κοινό τους φίλο Βαγγέλη Περρή. Λέτε τώρα να είναι η τρίτη και φαρμακερή;


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: