Τα μυστικά της Angelina για μια ευτυχισμένη συμβίωση | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Τα μυστικά της Angelina για μια ευτυχισμένη συμβίωση

Τα μυστικά της Angelina για μια ευτυχισμένη συμβίωσηΗ αλήθεια είναι πως δεν μας τα είπε η ίδια η Angelina Jolie, ούτε πίνουμε και κάθε μέρα μαζί της καφέδες. 
Απλώς, όταν μια ζωή γράφεις για σχέσεις, ζευγάρια και ψυχολογία, δεν θέλει και πολύ να καταλάβεις ότι αυτό το ζευγάρι -που à propos φέτος κλείνει τα 10 χρόνια– παρά τις δυσκολίες ή τις συχνές διαφωνίες, είναι ιδιαίτερα δεμένο. 
Ποιά όμως είναι τα μυστικά που τους κρατούν έστω και χωρίς να το έχουν επιδιώξει, καλά μαζί;

Μυστικό Νο 1: Είναι συνάδελφοι, αλλά δεν δουλεύουν μαζί.
Αυτό σημαίνει κοινά ενδιαφέροντα, αλλά όχι νύχτα-μέρα μαζί. Οταν με τον σύντροφο σου κάνεις την ίδια δουλειά, τα θέματα που μπορείς να συζητήσεις μαζί του είναι ανεξάντλητα. Μπορείς να τον καταλάβεις και να σε καταλάβει, να τον βοηθήσεις και να σε στηρίξει, γιατί μιλάτε την ίδια επαγγελματική γλώσσα.
Και αν δεν γίνει το μεγάλο λάθος, που κατά τη γνώμη μου είναι να δουλεύεις μαζί του στον ίδιο χώρο, τότε ναι, το να κάνεις την ίδια δουλειά με τον σύντροφό σου είναι πάρα πολύ σημαντικό βήμα για το δέσιμο σας.
Μυστικό Νο2: Δεν τον είχε πρήξει ποτέ να προχωρήσουν σε γάμο.
Το μεγαλύτερο σφάλμα που μπορεί να κάνει μια κοπέλα είναι αυτό που κάνουμε όλες μας. Αγχωνόμαστε με την ηλικία μας και το δείχνουμε. Δεν φταίμε κι εμείς. Οταν οι γιατροί σου λένε πως πρέπει να κάνεις παιδί μέχρι τα 35 γιατί μετά η γραμμή της γονιμότητας πέφτει κατακόρυφα, τι να κάνεις κι εσύ να μην αγχωθείς;
Ναι, αλλά κι ο άλλος τι φταίει που το καταλαβαίνει οτι τον βλέπεις σαν σπερματοδότη και ξενερώνει. Συμπέρασμα: βγάλτο από το μυαλό σου και αν είναι κάτι να γίνει, θα γίνει μόνο του.
Μυστικό Νο 3: Περνούν αρκετά διαστήματα χώρια.
Μπορεί ο ένας να έχει γυρίσματα στην Αυστραλία και ο άλλος στη Νέα Υόρκη. Ναι, θα πάρουν το αεροπλάνο για να συναντηθούν, αλλά αυτό σημαίνει ότι ζουν και αρκετό διάστημα χωριστά.
Αυτή είναι και η καλύτερη στρατηγική αν θέλεις να διαρκέσει μια σχέση και να μη φθαρεί. Φροντίζεις να τιθασεύσεις την ανάγκη σου να είσαι όλη τη μέρα με τον συντροφό σου. 
Δεν είναι εύκολο, θέλει πολλή δουλειά με τον εαυτό μας, να μη νιώθουμε ανασφάλεια και να μη γινόμαστε φορτικοί στον άλλο. Αλλά πραγματικά, αν μια μέρα καταφέρουμε να μην εξαρτάται η διάθεση μας από αυτό (να πηγαίνουμε μαζί μέχρι και στην τουαλέτα) θα δούμε την άλλη πλευρά να μας προσεγγίζει χωρίς να κουνήσουμε το δάχτυλο μας…
Μυστικό Νο 4: Εχουν κοινή διάθεση προσφοράς.
Η υιοθεσία των παιδιών που λειτουργεί σαν κοινωνικό μήνυμα, η ίδρυση του φιλανθρωπικού οργανισμού Jolie -Pitt Foundation, η διάθεση για προσφορά και το ότι δεν κλείνουν τα αυτιά τους σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο, δημιουργούν κοινούς στόχους θετικής ενέργειας που πραγματικά δένουν το ζευγάρι.
Σίγουρα δεν μπορούν όλοι να υιοθετήσουν δέκα παιδιά από τη Συρία, αλλά δείτε το κι εσείς, όταν ένα ζευγάρι παίρνει σπίτι του ένα αδέσποτο γατάκι ή ένα αδέσποτο σκυλάκι και το φροντίζει, η αγάπη και η τρυφερότητα που προκύπτει από τη φροντίδα του ανυπεράσπιτου αυτού πλάσματος είναι το καλύτερο δέσιμο για το ζευγάρι.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: