Σάκης Ρουβάς: Αποθεώθηκε από 15.000 άτομα στο Άξιον Εστί! Πως ευχαρίστησε τον κόσμο! Φωτογραφίες και βίντεο | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Σάκης Ρουβάς: Αποθεώθηκε από 15.000 άτομα στο Άξιον Εστί! Πως ευχαρίστησε τον κόσμο! Φωτογραφίες και βίντεο

"Βούλιαξε" χθες η Νέα Σμύρνη, αφού 15.000 άτομα έσπευσαν για να ακούσουν τον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη και Οδυσσέα Ελύτη...
Η πολυσυζητημένη συναυλία του Δήμου Νέας Σμύρνης για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μας συνθέτη, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και ο Σάκης Ρουβάς καταχειροκροτήθηκε για την ερμηνεία του από χιλιάδες κόσμου.Η πλατεία της Νέας Σμύρνης είχε αρχίσει να γεμίζει από πολύ νωρίς και μετά τις 9 έγινε το αδιαχώρητο. 


Ο Σάκης Ρουβάς ερμήνευσε με τον καλύτερο τρόπο το Άξιον Εστί, ενώ μετά τη συναυλία ευχαρίστηκε τον κόσμο μέσα από το προσωπικά του social media με τα εξής λόγια: 

"Σήμερα βίωσα μια κορυφαία στιγμή στην καλλιτεχνική μου πορεία! Ευχαριστώ πολύ τις δεκάδες χιλιάδες κόσμου που ήρθαν στην Κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης και μας στήριξε με την παρουσία του. 


Είμαι συγκινημένος με την αποδοχή και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να ερμηνεύσω το Άξιον Εστί! Μόνο ταπεινός μπορεί να είναι κανείς μπροστά στο μεγαλειώδες μουσικό έργο του Μίκη Θεοδωράκη σε ποίηση Οδυσσέα Ελύτη! 

Γιορτάζουμε τα 90 χρόνια από την γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, που η αθάνατη μουσική του είναι ένα οικουμενικό σύμβολο της συλλογικής μνήμης του Ελληνισμού! Η σημερινή συναυλία είναι ένα δώρο εκείνου προς εμάς. 

Τον ευχαριστώ! Ευχαριστώ επίσης και τον κόσμο για την ανταπόκρισή του, το Δήμο της Νέας Σμύρνης, το Βαγγέλη Χατζατουριάν και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη.

Ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα και το χειροκρότημα που δέχτηκα δικαίωσε την προσπάθειά μας. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!"Άκουσε τον Σάκη Ρουβά να τραγουδάει "Ένα το χελιδόνι"
 
 
Ο Σάκης  ερμήνευσε το ρόλο του λαϊκού τραγουδιστή, ενώ στο ρόλο του ψάλτη ήταν ο βαρύτονος Κώστας Ραφαηλίδης. Aφηγητής ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος. Συμμετείχαν επίσης, η χορωδία ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ σε μουσική διδασκαλία του Κωστή Κωνσταντάρα και η Orchestra Mobile με μουσική διεύθυνση από τον Θεόδωρο Ορφανίδη.
  Άκουσε τον Σάκη να ερμηνέυει "Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ" με την σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου
Η Μαρία Μπεκατώρου στις πρώτες θέσεις με φορώντας ολόσωμη  φόρμα Lynne


Πωλίνα Δημήτρης Γιώτης


Mαριλένα Παναγιωτοπούλου


Γιώργος Λιάνης

tlife.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: