Το Dress Code του Πάσχα | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Το Dress Code του Πάσχα

Το Dress Code του ΠάσχαΤο Πάσχα μπορεί να μην συνοδεύεται από τη χαρά που νιώθουμε πριν τα Χριστούγεννα και μπορεί ο καιρός να μην είναι ο κατάλληλος για να φορέσουμε πολύ ελαφριά ρούχα. 

Μπορούμε όμως να φορέσουμε έντονα χρώματα να κάνουμε τους σωστούς συνδυασμούς  για να είμαστε όμορφες στις διακοπές μας...

Προτιμήστε έντονα χρώματα και σχέδια για πιο γιορτινό και εορταστικό mood και λάβετε υπόψη σας και κάποια tips ώστε να είστε στιλάτες και με ε γιορτινή διάθεση.


Συμβουλευτείτε την ΕΜΥ 

Όπου και αν αποφασίσετε να πάτε καλό είναι να δείτε τι καιρό θα κάνει. Για την Μεγάλη  Παρασκευή οι μετεωρολόγοι δίνουν βροχές. 


Καλό θα είναι να μην εμφανιστείτε στον επιτάφιο χωρίς ομπρέλα γιατί  το μαλλί κομμωτηρίου θα αποτελέσει παρελθόν. Μπορεί η ομπρέλα να σας χαλάει λίγο το ανοιξιάτικο στυλ που ταιριάζει στο Πάσχα και να σε δυσκολεύει σε συνδυασμό με το κεράκι, αλλά θα «σώσετε» την άψογη εμφάνιση σας.

Για το Σάββατο τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα, η ΕΜΥ δεν δίνει βροχές, στις περισσότερες περιοχές ειδικά αργά το βράδυ που θα πάτε στην εκκλησία αλλά ακόμη έχει ψύχρα.


Και το ξέρω πως αυτό το super cute εξώπλατο φορεματάκι που πήρατε είναι ότι πρέπει για Ανάσταση αλλά προσέξτε γιατί κυκλοφορούν και ιώσεις. Βάλτε τουλάχιστον ένα σακάκι. Επίσης αντενδείκνυται πλέον το look «κουμπάρα». 

Ακόμη και στο χωριό του μπαμπά σας να είστε οι άνθρωποι και τα πράγματα  έχουν γίνει πιο απλά. Αφήστε τις δαντέλες στο σπίτι και προτιμήστε ένα άνετο στιλάτο φόρεμα σε αμπιρ γραμμή ή μια φαρδιά παντελόνα που είναι η τελευταία λέξη της μόδας.


Ντυθείτε ανάλογα με την περίσταση 

Είναι γνωστό ότι ο Επιτάφιος έχει πιο casual dress code από την Ανάσταση. Είναι άλλωστε και αυτή η περιφορά και το περπάτημα που όπως και να το κάνεις δεν ευνοεί τα δωδεκάποντα. 


Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπορείς να εμφανιστείς με το αθλητικό που πας για τρέξιμο (εκτός αν είσαι 15 χρονών) και φόρμα την Μ.Παρασκευή αλλά ούτε και με την τουαλέτα στιλ Oscar ακόμα και αν είσαι Μύκονο το Μ. Σάββατο. 



















Ένα σακάκι και ένα τζιν είναι κομμάτια passepartout και για τις δύο μέρες και από εκεί και πέρα μπορείς να παίξεις με τα αξεσουάρ, το βάψιμο και το μαλλί. 

Αν πάλι επιλέξετε  φόρεμα ή φούστα οι μπαλαρίνες ή τα loafers είναι η καλύτερη επιλογή. Μια απλή trendy καπαρτίνα σε παλ χρώμα είναι η καλύτερη επιλογή για πανωφόρι.



Προσοχή στις υπερβολές. 

Οι κοντές φούστες και τα σορτσάκια είναι και φέτος (όπως και κάθε χρόνο) στη μόδα. Αλλά δεν μπορείτε να τα φοράτε παντού και πάντα. Ειδικά στην εκκλησία.  Το ιδανικό μήκος για να είσαι sic, είναι μέχρι το γόνατο. Άντε και λίγο πιο πάνω.


Όσο για το παπούτσι καλό είναι να διαλέξεις πιο girly σχέδια, όπως πλατφόρμες ή γόβες και όχι peep toes ή ψηλοτάκουνα πέδιλα από λουστρίνι ή δέρμα. Και μπορεί να τα αγοράσατε πρόσφατα αλλά το καλοκαίρι έχετε μπροστά σας. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: