Η Άννα Νταλάρα μιλάει για "τη γοητεία των νεοπτώχων" στο Βαγγέλη Περρή | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Άννα Νταλάρα μιλάει για "τη γοητεία των νεοπτώχων" στο Βαγγέλη Περρή

Η Άννα Νταλάρα μιλάει για "τη γοητεία των νεοπτώχων" στο Βαγγέλη ΠερρήΕίναι λίγο ρίσκο το να διαβάζεις από την σύζυγο του Γιώργου Νταλάρα τη φράση "γοητεία των νεοπτώχων". 
Από μια γυναίκα, ζευγάρι με έναν διάσημο τραγουδιστή,  που αμφότεροι προκαλούν αντιφατικά συναισθήματα ειδικά με τις πολιτικές τους παράλληλες δραστηριότητες.
Παρ' όλα αυτά, αν και ίσως μέσα στον ποιητικό οίστρο του λογου της, η ατάκα της ακούγεται λίγο άστοχη, ακριβώς επειδή πρόκειται για την Άννα Νταλάρα, δεν έχει να κάνει με την πολιτική αλλά με την προσπάθειά της να περιγράψει την ιδιαίτερη σχέση της με τη Σύρο...
Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στην Αθηνά Χριστοπούλου για το free press Συριανό Panorama που εκδίδει ο Βαγγέλης Περρής.  
Η Άννα τοποθετήθηκε για την αγάπη της στη Σύρο περιγράφει το νησί ως "γοητεία των νεοπτώχων. 
Οι Συριανοί είναι άνθρωποι που έχουν το φέρεσθαι συγκερασμένο με το χιούμορ που κουβαλάνε οι ναυτικοί και με την αγάπη στο λαϊκό και το ρεμπέτικο. Η Σύρος ήταν περισσότερο εξωστρεφής και περισσότερο πόλη. 
Γι' αυτό μοιάζει και με τον Πειραιά. Είναι πιο μάγκικη πόλη, πιο ανεκτική σε οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, πιο καλαμπουρτζίδικη, πιο χαρούμενη"
Δε θα διαφωνήσουμε με τίποτα από όσα λέει (και λέει και άλλα) η κα Νταλάρα για τη μοναδικότητα του νησιού της Σύρου. Μολονότι το "γοητεία των νεωπτώχων" με την αναγωγή τους σε φολκλόρ καρτ ποστάλ τύπου ελληνική ταινία του 60 είναι μάλλον άστοχη.
Ειδικά σε μια εποχή που όλοι μας είμαστε νεόπτωχοι και όχι, δεν το γλεντάμε καλαμπουρτζίδικα. Ίσως το γλεντάει όμως, οπότε δικαιολογημένη και η δήλωση της, ο σύζυγός της, Γιώργος Νταλάρας. 
Εφ' όσον όπως ολοκληρώνεται το δημοσίευμα, "εξ' ιδίας πείρας μιλώντας, η Άννα αποκάλυψε πως για τον Γιώργο Νταλάρα η Σύρος είναι πια η δεύτερη πατρίδα του, αφού δεν υπάρχει περίπτωση Συριανή να βάλει στο μάτι άντρα και να μην τον κερδίσει, αυτή και το νησί της΄".


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: