Οι πρώτες δηλώσεις του γιατρού της Ελένης Μενεγάκη για το μωρό! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Οι πρώτες δηλώσεις του γιατρού της Ελένης Μενεγάκη για το μωρό!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα αφού κοιμούνται και ξυπνάνε έχοντας στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. 
Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το βράδυ της Κυριακής 29 Μαρτίου στο ΙΑΣΩ, και κάτω από άκρα μυστικότητα, την κόρη της που ζύγιζε μόλις 2.750 γραμμάρια, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μοιάζει στον μπαμπά της!...
Ο προσωπικός μαιευτήρας γυναικολόγος της Ελένης Μενεγάκη και Πρόεδρος του Δ.Σ του ΙΑΣΩ, Γιώργος Σταματίου, που ήταν στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο σε αυτήν αλλά και στις τρεις προηγούμενες γέννες της, δήλωσε στο YOU: «Η Ελένη αυτήν τη στιγμή κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. 
Το μωρό ήρθε στη ζωή στις 21:50 το βράδυ της Κυριακής και όλα πήγαν καλά. Ήταν προγραμματισμένο να γεννήσει φυσιολογικά… Είναι ένα υγιέστατο μωρό, μια κούκλα», ενώ συμπλήρωσε: “Μητέρα και πατέρας είναι πανευτυχείς… 
Ο Μάκης Παντζόπουλος δεν ήταν μέσα στην αίθουσα, ήταν όμως συνέχεια απ’ έξω και περίμενε τη γέννηση του μωρού. Και οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και όλα είναι καλά”.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: