Γκουίνεθ Πάλτροου: Αυτός είναι ο νέος αγαπημένος της και είναι κούκλος! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Γκουίνεθ Πάλτροου: Αυτός είναι ο νέος αγαπημένος της και είναι κούκλος!

Γκουίνεθ Πάλτροου: Αυτός είναι ο νέος αγαπημένος της και είναι κούκλος!Η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι σε πάρτι γενεθλίων διάσημου φίλου τους.
Μπορεί μετά το χωρισμό της με τον Κρις Μάρτιν να διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών του, όμως φαίνεται τόσο ο σταρ όσο και η Γκουίνεθ Πάλτροου έχουν προχωρήσει τη ζωή τους.
Για τον Κρις Μάρτιν μάλιστα είχαν διαρρεύσει φήμες ότι μπορεί να έχει σχέση με την Τζένιφερ Λόρενς ή την Κέιτ Χάντσον για την  Γκουίνεθ Πάλτροου όμως δεν είχε ακουστεί ή γραφτεί κάτι μέχρι πρόσφατα.
Η διάσημη ηθοποιός προχωράει τη ζωή της με καινούριο έρωτα που βρήκε στο πρόσωπο του συμπαραγωγού του Glee, Μπραντ Φάλακ...
Οι δυο τους βρέθηκαν στη Σάντα Μόνικα , για να παρευρεθούν  στο πάρτι γενεθλίων του καλού  φίλου της Γκουίνεθ Ρόμπερτ Νταόυνι Τζούνιορ  και εμφανίστηκαν χέρι-χέρι.
Το ζεύγος φαινόταν ερωτευμένο και ευτυχισμένο, ενώ και ο Μπραντ βγήκε πρόσφατα από διαζύγιο, ενώ όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες είναι απίστευτα γοητευτικός
Στο ίδιο πάρτι βρέθηκαν και οι Τζένιφερ Άνιστον με τον αρραββωνιαστικό της, και η Γκουέν Στέφανι  με το σύζυγό της αλλά και η Κέιτι Χολμς και πολλοί άλλοι.
paltrow-erotas
paltrow-erotas2
paltrow-erotas3
paltrow-erotas4



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: