Μόνο στο YOU! Φαίη Σκορδά: «Δεν αγχώνομαι αν χωρίσω με τον Γιώργο…» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μόνο στο YOU! Φαίη Σκορδά: «Δεν αγχώνομαι αν χωρίσω με τον Γιώργο…»

Η Φαίη Σκορδά εισπράττει καθημερινά την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, που τη δικαιώνει και της δείχνει την εκτίμησή του ανεβάζοντας τα νούμερα της τηλεθέασης. 
Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού που την ακολουθεί πιστά από τότε που έκανε τα πρώτα της βήματα στη μικρή οθόνη. 
Πολλοί τότε μίλησαν για τη διάδοχο της Ελένης, εκείνη όμως, που δεν της αρέσουν οι συγκρίσεις, πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός…
“Την αγαπώ τη δουλειά μου, δεν θα ήθελα να κάνω τίποτα άλλο, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτή. 
Θα μπορούσα να ζήσω και έξω από την τηλεόραση”, δήλωσε η παρουσιάστρια ενώ δεν απέκλεισε το γεγονός κάποια στιγμή στο μέλλον να πάρουν “διαζύγιο” τηλεοπτικά με τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.“Δεν με αγχώνει η ιδέα του ότι –αν και όποτε «χωρίσουμε» τηλεοπτικά με τον Γιώργο– μπορεί να κληθώ να αναλάβω μια εκπομπή μόνη μου. 
Το έχω κάνει και στο παρελθόν για πολλά χρόνια”, σημειώνει η ίδια αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για να τη δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν να παρουσιάζει δική της εκπομπή συνδυαστικά με το “Πρωινό”.
*Ευχαριστούμε την εταιρεία AXEL και το περιοδικό “Axelife” για την παραχώρηση μέρους της συνέντευξης και του φωτογραφικού υλικού. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: