Γερμανού στα Αποκαλυπτικά για τις... λεπτομέρειες του χωρισμού της | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Γερμανού στα Αποκαλυπτικά για τις... λεπτομέρειες του χωρισμού της

Γερμανού στα Αποκαλυπτικά για τις... λεπτομέρειες του χωρισμού τηςΣτην εκπομπή Αποκαλυπτικά μίλησε η Ναταλία Γερμανού και αναφέρθηκε στον χωρισμό της με τον Μάνο Ιωάννου. 
Μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε ότι ο κύκλος της σχέσης έκλεισε οριστικά και πως με τον Μάνο διατηρούν άριστες σχέσεις.
Eρωτώμενη πώς το καταφέρνει να κρατά καλές σχέσεις με τους πρώην της, απάντησε "Για μένα δεν ήταν ποτέ δύσκολο να κρατάω καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους γιατί πιστεύω ότι όταν ένας άνθρωπος υπάρξει στη ζωή σου είτε δύο μέρες, είτε δύο μήνες, είτε δύο χρόνια, σημαίνει ότι κάτι βρήκες σε αυτόν τον άνθρωπο και κάτι βρήκε και αυτό σε εσένα"...
Είπε ακόμη πως έχει καταλάβει πως όσο περισσότερο πουλά την ερωτική της ζωή, τόσο περισσότερα προβλήματα έχει, ενώ όσο λιγότερο μιλάει δημοσίως για τις σχέσεις της, τόσο πιο ήρεμα κυλάει η ζωή της. 
Γι αυτό, είπε, δεν πρόκειται να ξαναμιλήσει για την προσωπική της ζωή, ατάκα πoυ σχολιάστηκε και από το πάνελ της εκπομπής που παρουσιάζει ο Μένιος Φουρθιώτης, και όπως όλοι συμφώνησαν, είναι κάτι που μάλλον ανακοίνωσε εν βρασμώ, επηρεασμένη από τον πρόσφατο χωρισμό της.
Oσον αφορά τον Μάνο Ιωάννου πάντως, ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ή κάποιος τσακωμός, απλώς "ο κύκλος έκλεισε..."


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: