«Ξεχάστε απειλές και μπουνίδια»! Έξαλλη η Τατιάνα με Πέτρο και Τζένη! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Ξεχάστε απειλές και μπουνίδια»! Έξαλλη η Τατιάνα με Πέτρο και Τζένη!

«Ξεχάστε απειλές και μπουνίδια»! Έξαλλη η Τατιάνα με Πέτρο και Τζένη! Η σχέση τους βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, αφού το παραμικρό αρκεί για να τα τινάξει όλα στον αέρα. 
Μια πρόσφατη εξομολόγηση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού ήταν αυτή που έκανε έξω φρενών την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία δίχως ίχνος δισταγμού πέρασε στην αντεπίθεση. 
Με λόγια που στάζουν φαρμάκι έσφαξε με το... γάντι τους άλλοτε πολύ καλούς της φίλους, αποδεικνύοντας πως η φιλιά τους έχει σήμερα μετατραπεί σε ένα άσβεστο μίσος.
Η περσινή δήλωση της Τατιάνας πως θεωρεί υποτιμητικό να παρουσιάσει ο σύζυγός της Νίκος Ευαγγελάτος πρωινή εκπομπή ήταν αυτή που τους έκανε ορκισμένους εχθρούς. 
Βλεποντας το πρώην ζευγάρι να της το κρατά μανιάτικο με την Τζένη να αρνείται πεισματικά να παρευρεθεί στην εκπομπή της, όπως πρώτο αποκάλυψε το "YES!", περνά στην αντεπίθεση. 
Ύστερα από αλληλοκατηγορίες, υπονούμενα και δημόσια καρφιά, αυτή τη φορά έρχεται να γράψει άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα τους που πλέον έχει πάρει διαστάσεις θρίλερ.
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ
Στον τοίχο έστησε η Τατιάνα τους Κωστόπουλο Μπαλατσινού, "αδειάζοντάς" τους με τον πιο πανηγυρικό τρόπο. 
Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη εξομολόγηση του Πέτρου, όταν παραδέχτηκε πως βλέποντας την κόρη τους να έχει πέσει θύμα bullying αντέδρασαν ακραία. 
Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας τόνισε πως πήραν τους γονείς του κοριτσιού που ασκούσε βία λέγοντας πως "αν το παιδί σου πλησιάσει στα πέντε μέτρα το παιδί μου θα φάτε το ξύλο της αρκούδας". 
Τα λόγια αυτά ήταν η καλύτερη ευκαιρία για την παρουσιάστρια να δείξει τα νύχια στους πρώην φίλους της ρίχνοντας και άλλο λάδι στη φωτιά. 
Μιας που είναι και εκείνη μητέρα, παραδέχτηκε πως γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει bullying, τονίζοντας ωστόσο πως όταν πρόκειται για παιδιά τραμπουκισμοί και απειλές δεν έχουν θέση. 
"Θα σας πρότεινα ακόμη να μην απειλήσετε τους γονείς της άλλης οικογένειας ότι θα τους πλακώσετε στα μπουνίδια αν το παιδί τους ξαναπειράξει το παιδί σας. 
Αυτό θα δημιουργούσε ένα πολύ κακό κλίμα για το παιδί σας στο σχολείο και θα του δώσει την αίσθηση ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει μόνο του", αναφέρει χαρακτηριστικά. 
Θεωρεί ανεπίτρεπτο να προάγεται η βία ακόμα και όταν πρόκειται να υπερασπιστεί κάποιος το παιδί του. "Σε όλα χρειάζεται μέτρο και ψυχραιμία. 
Δεν θα πρέπει να κάνει κανείς "σκηνικά" στο σχολείο απαιτώντας την τιμωρία του μικρού... δράστη", δηλώνει. 
Αν και υπό διαφορετικές συνθήκες θα έδινε τόπο στην οργή, με το κείμενο-φωτιά που δημοσίευσε στο blog της αισθάνεται πως "τιμωρεί" το πρώην ζευγάρι για τη στάση που το τελευταίο διάστημα τηρεί απέναντί της. 
Είναι ξεκάθαρο πως ανάμεσα στους τρεις πρωταγωνιστές υπάρχει πλέον ένα αγεφύρωτο χάσμα, με τον έναν να ρίχνει σε κάθε ευκαιρία το δηλητήριό του για τον άλλον.



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: