Μελίνα Ασλανίδου: Οι δύσκολες ώρες όταν έχασε τον αδερφό της και τα ανυπόστατα δημοσιεύματα για το αλκοόλ | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μελίνα Ασλανίδου: Οι δύσκολες ώρες όταν έχασε τον αδερφό της και τα ανυπόστατα δημοσιεύματα για το αλκοόλ

Με τη συμμετοχή της στο The Voice από τη θέση του κριτή, έχει γίνει και πρωταγωνίστρια στο χώρο των μίντια, που αναπόφευκτα αναζητούν και καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια της ζωής της.  Στην οποία ζωή  της δεν ήταν όλα ρόδινα και η Μελίνα Ασλανίδου το ξέρει πολύ καλά αυτό.

Έχει περάσει δύσκολα και ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει από τις αναμνήσεις: «Η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έχασα τον αδελφό μου. 

Και είναι ακόμα. Θα ήθελα να μπορούσα να έχω δίπλα μου ακόμα τον αδελφό μου...
Να μοιραστούμε μαζί όλες τις στιγμές μας». Με την ψυχανάλυση τα πάει καλά. Δεν έχει ταμπού. Αλλωστε, έχει καθίσει και η ίδια στην… αναπαυτική αυτή καρέκλα: «Η ψυχανάλυση είναι μια επιστήμη που βοηθάει γενικά τον άνθρωπο. 

Προσωπικά, έκανα τρία χρόνια και με βοήθησε στην αυτογνωσία. Καταλαβαίνοντας καλύτερα τον εαυτό μου, μπορώ να ζήσω σε μεγαλύτερη αρμονία με τους άλλους».

Υπάρχει κάτι που την έχει ενοχλήσει από όλα όσα έχουν γραφτεί για εκείνη; Η απάντησή της είναι καταλυτική, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα πως θέλει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Ακριβώς επειδή είναι ανυπόστατο, δεν μπορεί να με ενοχλήσει, γιατί όταν ξέρεις ποιος είσαι και τι έχεις κάνει, δεν σε ενοχλούν δημοσιεύματα ανυπόστατα. 

Υπάρχουν “δημοσιογράφοι” που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, ενώ στην ουσία εξυπηρετούν συμφέροντα. 

Στο παρελθόν έχουν γράψει ότι είχα ιδιαίτερη σχέση με το αλκοόλ, κάτι που δεν ισχύει και δεν ίσχυε ποτέ. 

Οποιος με γνωρίζει γελάει διαβάζοντας τέτοια. Θα ήθελα όμως να το αναφέρω, γιατί ο κόσμος δεν με γνωρίζει και πολλές φορές τείνει να πιστεύει ανθρώπους που φέρουν τον τίτλο του δημοσιογράφου».


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: