Ζάκυνθος: Σπείρα Βουλγάρων άρπαξε 40 κινητά από μαγαζί | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ζάκυνθος: Σπείρα Βουλγάρων άρπαξε 40 κινητά από μαγαζί

Ζάκυνθος: Σπείρα Βουλγάρων άρπαξε 40 κινητά από μαγαζίΟι Βούλγαροι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά συνολικά... 40 συσκευές κινητών τηλεφώνων τελευταίας γενιάς έβαλε στο «χέρι» μια τριμελής σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών που εισέβαλαν σε ένα κατάστημα εμπορίας ειδών κινητής
τηλεφωνίας στην Ζάκυνθο πριν από μια εβδομάδα και πρόλαβαν να πουλήσουν μέρος από τη λεία τους!

Η διάρρηξη είχε γίνει στις 10 Μαρτίου και η συνολική αξία των πανάκριβων κινητών που είχαν κλέψει οι τρεις Βούλγαροι ηλικίας 37, 28 και 26 χρόνων έφτανε τα 2.500 ευρώ. Η  κλοπή εξιχνιάστηκε από τoυς αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας, οι οποίοι βρήκαν μόνο μερικά από τα κλεμμένα κινητά στην κατοχή των δραστών και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη του καταστήματος. 

Οι Βούλγαροι δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου. Ωστόσο, η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για να εξακριβωθεί σε ποιους πούλησαν οι δράστες τις υπόλοιπες συσκευές.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: