Η μυστική συμφωνία της Μενεγάκη με ΕΚΔΟΤΗ για να χτυπήσει τον Λάτσιο και τους...εχθρούς της | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η μυστική συμφωνία της Μενεγάκη με ΕΚΔΟΤΗ για να χτυπήσει τον Λάτσιο και τους...εχθρούς της

Αν πάτε στο περίπτερο σήμερα, θα δείτε πως τρία περιοδικά έχουν φωτογραφίες από το πάρτι της Μενεγάκη. 

Μόνο όμως αυτό που την χτυπούσε και έπαιρνε θέση υπέρ του Λάτσιου - ως το καλοκαίρι - ήταν τώρα  καλεσμένο μέσα στο πα΄ρτι που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο και είχε καλές φωτογραφίες. 

Όποιος κρατάει αρχείο ή αγοράζει τακτικά περιοδικά, θα θυμάται τα περσινά δημοσιεύματα. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Αν έχει ασθενή μνήμη, να του το θυμίσουμε εμείς, που κρατάμε καλό αρχείο...
Αρκεί να ξαναγράψουμε λοιπόν, αυτό που δεν διαβάζετε πουθενά, παρά μόνο στο Freegossip:  

Η Μενεγάκη είχε διαδώσει εδώ και μήνα περίπου, το που και το πότε θα γίνει αυτό το πάρτυ. Επέλεξε να βάλει μέσα σ' αυτό όμως όταν έφτασεη ώρα, μόνο έναν φωτογράφο από ένα περιοδικό - στο οποίο έδωσε και την είδηση της εγκυμοσύνης της. 

Το περιοδικό αυτό μέχρι πριν το καλακάιρι τα είχε καλά με το Λάτσιο. Έβγαζε στη φόρα  τα δικόγραφα - που τα έβρισκε άραγε;- από την διαμάχη της παρουσιάστριας με τον διευθυντή του ANT1. 

Ήταν το μόνο περιοδικό που δεν είχε προσεγγίσει η Μενεγάκη άρα και το μόνο που δημοσίευεσε - ενώ εκείνη για λόγους εγωιστικούς και μόνο - δεν ήθελε, φωτογραφίες της με το πρώτο φετινό μαγιό που τράβηξε φυσικά ο...αγαπημένος της Μαυρομουστακάκης. Από κει και μετά - χωρίς να μαστε μπροστά, έγινε το deal. 

Η Ελένη πετάει σκουπίδια στα άλλα δύο περιοδικά και δίνει το...φιλέτο. Έτσι έκανε και προχθές: Άφησε τους άλλους φωτογράφους απ έξω και έβαλε μέσα στο πάρτυ, μόνο τον φωτογράφο του συγκεκριμένου περιοδικού που μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχε στο χέρι της. 

Έφτυσε όσο πιο διακριτικά μπορούσε τα άλλα και φρόντισε να προσεγγίσει τον αντίπαλο πάλι.  Πολύ καλά κάνει! Αφού είναι τόσο κορόιδα οι άλλοι και δεν την εξαφανίζουν από τα εξώφυλλά...
_LIG0080
freegossip.gr


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: