Μορφούλα Ντώνα και Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι έκαναν λίγo πριν τον μεγάλο τελικό του «DWTS» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μορφούλα Ντώνα και Ειρήνη Παπαδοπούλου: Τι έκαναν λίγo πριν τον μεγάλο τελικό του «DWTS»

Οι δύο διαγωνιζόμενες αποκαλύπτουν..

Η Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι οι δύο διαγωνιζόμενες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο «DWTS 5» και ετοιμάζονται για τη μεγάλη μέρα όπου θα αναμετρηθούν για το κύπελλο χορού.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις πρόβες. Στην πρώτη, η γνωστή τραγουδίστρια είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα ύστερα από εντατικές πρόβες...
Η Ειρήνη σχολίασε τη φωτογραφία γράφοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Με χαμόγελο πήγα στην πρόβα με τρελούς πόνους έφυγα. 

Κουράγιο μπορεί κ να αντέξω μέχρι την Κυριακή...σας φιλώ πάω για εργασία στο Frangelico. Να περάσετε ομορφα ό,τι και να κάνετε.»
papdopoulou2
Στη δεύτερη φωτογραφία η Ειρήνη έκανε μία πρόβα στο χτένισμα που θα επιλέξει για τη βραδιά του τελικού ενώ σχολίασε: «καμαρίνι προετοιμασία για το live μας».
papadopouou
Από την άλλη μεριά η Μορφούλα Ντώνα έκανε ένα διάλειμμα από τη σκληρή προπόνηση στον χορό, και πήγε για φαγητό στο σπίτι της μαζί με τον καβαλιέρο της, Ρίχαρδ. Η Μορφούλα σχολίασε τη φωτογραφία που ανέβασε στο instagram γράφοντας: «Σπίτι μου για λίγο φαγητό και ξεκούραση».
morfoula 2
Λίγο αργότερα η Μορφούλα ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία του εαυτού της με το σχόλιο: «Το βράδυ shall we dance party στο cafe στην πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας. Love u my fans. Θα τα πούμε την Κυριακή στον τελικό.»
morfoula


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: