Ένα ευχέλαιο στο Dancing παιδιά: Πέφτουν σαν τα κοτόπουλα παίκτες και χορευτές | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ένα ευχέλαιο στο Dancing παιδιά: Πέφτουν σαν τα κοτόπουλα παίκτες και χορευτές

Ένα ευχέλαιο στο Dancing παιδιά: Πέφτουν σαν τα κοτόπουλα παίκτες και χορευτέςΔεν του έφταναν τοσα προβλήματα που έχει το Dancing έρχεται σε αυτό να προστεθεί και ο αθέμιτος ανταγωνισμός. 
Όχι δεν αναφερόμαστε στους παίκτες αυτούς καθαυτούς, αλλά στις συνέπειες που έχει η καθημερινή πρόβα αυτούς τους 3 μήνες. 
Από το 5ο live και μετά έχει γίνει θεσμός να απουσιάζει κάποιος παίκτης λόγω τραυματισμού ή κάποιος από τους παρτενέρ και αυτό εκτός από την έλλειψη ζευγαριών και τις ανακατατάξεις εγείρει και ένα θέμα σωστής λειτουργίας του διαγωνιστικού πλαισίου...
Την περασμένη εβδομάδα ο Χρήστος Σπανός και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης απουσίαζαν από το χορευτικό σόου λόγω τραυματισμών, ενώ ο παρτενέρ της Νικολέττας Καρρά τραυματίστηκε κάπως άσχημα και τον αντικατέστησε ένας άλλος χορευτής. 
Επιπλέον, στο παρελθόν έχουν απουσιάσει λόγω τραυματισμού και άλλοι διαγωνιζόμενοι που τώρα έχουν αποχωρήσει. 
Αυτή την εβδομάδα το απουσιολόγιο θα γράψει πιθανότατα ξανά τον Θεοχάρη και την παρτενέρ του Αναστασία Δρακά που έχει χτυπήσει στο χέρι, ενώ η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Μορφούλα Ντώνα έχουν επίσης τα θεματάκια τους, όμως λογικά θα είναι επί σκηνής. 
Όλη αυτή η κατάσταση βέβαια προσθέτει ένα ακόμα ζήτημα στα τόσα που έχει να αντιμετωπίσει φέτος το Dancing, καθώς όσοι απουσιάζουν λόγω τραυματισμού παίρνουν ασυλία και παραμένουν άλλη μία εβδομάδα.
IaIOC_CEOE_AazE_1012015_80914_C
IaIOC_CEOE_AazE_1012015_81058_C


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: