Σπανάκι, τυρί παρμεζάνα, και λίγο μοσχοκάρυδο με αυγά.
Διαβάστε τη συνταγή για την ομελέτα με σπανάκι:
Μερίδες: 1
Προετοιμασία: 6 λεπτά
Μαγείρεμα: 9 λεπτά
Υλικά συνταγής:
2 αυγά 1 φλιτζάνι σκισμένα φύλλα σπανάκι 1 1/2 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα 1/4 κουταλάκι του γλυκού κρεμμύδι σε σκόνη 1/8 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο αλάτι πιπέρι για τη γεύση
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά, το σπανάκι και την παρμεζάνα.
2. Πασπαλίστε με σκόνη κρεμμύδι, μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι.
3. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάλτε λίγο λάδι και αφήστε το σε μέτρια φωτιά.
4. Βάλτε το μείγμα και αφήστε το για περίπου 3 λεπτά. Αναποδογυρίστε το με μία σπάτουλα και αφήστε το άλλα 3 λεπτά.
Tips
Αντί για παρμεζάνα μπορείτε να βάλετε φέτα..