ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμαρά! Μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ, ήρθε και...! | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμαρά! Μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ, ήρθε και...!

ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Σαμαρά! Μετά τον ΧΩΡΙΣΜΟ, ήρθε και...!Ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και ο χωρισμός τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. 
Εκείνη, με νέο αμόρε στο πλευρό της, δείχνει ότι είναι στα καλύτερά της. Εκείνος, όμως, περνάει μαύρες μέρες, αφού τα “χαστούκια” που δέχεται δεν έχουν τελειωμό.
Ο Γιώργος Σαμαράς τον τελευταίο καιρό είναι στα πολύ κάτω του ψυχολογικά...
Δεν του έφτανε ο επεισοδιακός χωρισμός του από την Ελένη Φουρέιρα, που έγινε πρωτοσέλιδος, με πιπεράτες μάλιστα λεπτομέρειες, και ο θάνατος του αγαπημένου του παππού Γιώργου, ήρθαν και οι φωνές των Άγγλων για να... δέσει το γλυκό. 
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής το καλοκαίρι αποφάσισε να φύγει από τη Σκωτία και τη Σέλτικ και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και τη Γουέστ Μπρομ. 
Οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό “χρηματιστήριο” είχαν ανεβεί πολύ, έπειτα και από τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ, και είχε μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία να διαπρέψει σε ένα από τα σπουδαιότερα πρωταθλήματα του κόσμου, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.
Αυτός ήταν και ο λόγος που αρνήθηκε οποιαδήποτε πρόταση από την Ελλάδα, παρά τη σφοδρή επιθυμία της Φουρέιρα. Όμως, το όνειρο μέχρι στιγμής εξελίσσεται σε εφιάλτη για τον Σαμαρά, αφού οι Άγγλοι δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους από τη μέχρι τώρα παρουσία του και του τα “χώνουν”. 
Συγκεκριμένα, το όνομά του φιγουράρει στη λίστα με τις πιο αποτυχημένες μεταγραφές στην Αγγλία και τα σχόλια δεν είναι καθόλου κολακευτικά. “Κάποτε πέρασαν δύο χρόνια για να βάλει γκολ με την εθνική ομάδα. Δεν προκαλεί, επομένως, έκπληξη ότι δεν έχει βάλει ακόμη γκολ με την ομάδα του”, αναφέρει μεταξύ άλλων η Daily Mail, ρίχνοντας χολή για τον ποδοσφαιριστή.
Ο Γιώργος από την πλευρά του έχει πεισμώσει και είναι αποφασισμένος να δώσει τις απαντήσεις του σε αυτά τα άσχημα σχόλια. Όμως, η αλήθεια είναι ότι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του και, με τα τωρινά δεδομένα, η καριέρα του στην Αγγλία κινδυνεύε


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: