Η Τατιάνα αποκαλύπτει για το οικονομικό αδιέξοδο του Μικρούτσικου | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Τατιάνα αποκαλύπτει για το οικονομικό αδιέξοδο του Μικρούτσικου

Η Τατιάνα αποκαλύπτει για το οικονομικό αδιέξοδο του ΜικρούτσικουΟ γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τον πατέρα του και έβγαλε το παράπονό του για τους ανθρώπους που όταν ο παρουσιαστής ήταν στις δόξες του τον είχαν στο γλείψιμο και όταν καταστράφηκε δεν τον βοήθησε κανείς. 
Στην εκπομπή Μία σχολίασαν αυτές τις δηλώσεις και η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε που έχασε όλα του τα λεφτά ο Ανδρέας...

«Ο Ανδρέας έβγαλε πάρα πολλά λεφτά από την τηλεόραση. Όλοι ξέρουμε όμως ότι η τηλεόραση είναι εφήμερη. 
Ξέρεις ότι κάποια στιγμή το πανηγύρι τελειώνει. Εκεί λοιπόν οι περισσότεροι από εμάς φροντίζουμε να έχουμε έτοιμο το επόμενο μας βήμα. Ο Αντρέας προσπάθησε να φροντίσει γι΄αυτό. 
Πήρε ένα μέρος των χρημάτων και το επένδυσε σε μια εταιρεία παραγωγής με studio. Αυτό το κομμάτι δεν του βγήκε, με αποτέλεσμα δυστυχώς να χάσει όλα του τα χρήματα. Έχασε ότι είχε βγάλει κι έμεινε κι εκτός τηλεόρασης. Η ζωή του άλλαξε δραματικά. 
Εκεί κλείστηκε στον εαυτό του. Κάποιος θα σου σταθεί. Εκεί μπορεί να πάθεις την κατάθλιψη, να μην θες να δεις άνθρωπο, να ντρέπεσαι για αυτό που σου συνέβη».



Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: