Η Νόνη Δούνια και η Άντζελα Γκερέκου έχουν κάνει σέξι φωτογραφήσεις. Ε, και; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Η Νόνη Δούνια και η Άντζελα Γκερέκου έχουν κάνει σέξι φωτογραφήσεις. Ε, και;

Η Νόνη Δούνια και η Άντζελα Γκερέκου έχουν κάνει σέξι φωτογραφήσεις. Ε, και;Από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες της Άντζελας Γκερέκου και της Νόνης Δούνια στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, οι παλιές τους προκλητικές φωτογραφήσεις απέκτησαν μεγάλη επικαιρότητα, πράγμα που αποδεικνύει περίτρανα ότι ανάμεσά μας υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν ότι o δρόμος προς το εύστοχο πολιτικό σχόλιο περνάει μέσα από το σεξισμό και την καφρίλα.

Το γεγονός ότι οι γυναίκες έκαναν τις συγκεκριμένες φωτογραφίες όσο ασχολούνταν με την σόουμπιζ, δείχνει να μην απασχολεί ιδιαίτερα και φυσικά, στα σχόλια δεν τίθεται θέμα ηθικής, απλά παρατίθενται ανόητα σεξιστικά κλισέ χωρατά. 


Το αυτονόητο, ότι δηλαδή μια σέξι φωτογραφία δεν αφαιρεί από κανέναν το δικαίωμα να ασχοληθεί με τα κοινά, επειδή η φωτογένεια και η πολιτική αντίληψη δεν συνδέονται μεταξύ τους, ποσώς ενδιαφέρει τον κακοπροαίρετο σχολιαστή...
Κωμική νότα σε όλα αυτά, όσοι επικαλούνται ζήτημα αισθητικής - είναι οι ίδιοι που πάντως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκπροσωπούνται από πολιτικούς που στηρίζουν έμπρακτα τη μοδιστρική σχολή των Αγίων Σαράντα.


Σου άρεσε;

Σχολίασε

:ambivalent:
:angry:
:confused:
:content:
:cool:
:crazy:
:cry:
:embarrassed:
:footinmouth:
:frown:
:gasp:
:grin:
:heart:
:hearteyes:
:innocent:
:kiss:
:laughing:
:minifrown:
:minismile:
:moneymouth:
:naughty:
:nerd:
:notamused:
:sarcastic:
:sealed:
:sick:
:slant:
:smile:
:thumbsdown:
:thumbsup:
:wink:
:yuck:
:yum: