Eνας άδοξος χωρισμός! Τελείωσε το ειδύλλιο της εκρηκτικής Εφης Κυριάκου με τον Mr. BSB, Γιώργο Μπιθαρά... | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Eνας άδοξος χωρισμός! Τελείωσε το ειδύλλιο της εκρηκτικής Εφης Κυριάκου με τον Mr. BSB, Γιώργο Μπιθαρά...

Eνας άδοξος χωρισμός!
Η Έφη Κυριάκου είναι και πάλι μόνη. Η μελαχρινή σεξοβόμβα και πρώην Playmate πριν από λίγες ημέρες χώρισε από τον Mr. BSB, Γιώργο Μπιθαρά. 

Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, οι δυο τους αποφάσισαν από κοινού να χαράξουν νέους δρόμους, μιας και η σχέση τους δεν οδηγούσε πουθενά.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι άνθρωποι, οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες, αφού από την ημέρα του χωρισμού τους δεν έχουν κάποια επικοινωνία μεταξύ τους...
Ο Γιώργος είναι ο γιος του γνωστού επιχειρηματία Βασίλη Μπιθαρά, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας ένδυσης, και είναι και ο αντιπρόεδρος της οικογενειακής επιχείρησης. Πρόκειται για ένα δραστήριο άτομο, το οποίο καθημερινά φροντίζει να εξελίσσει όλο και περισσότερο την εταιρεία.
Χαμηλών τόνων, αποφεύγει τις κοσμικές εμφανίσεις, όμως έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο. Θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες, αφού έχει όλο το πακέτο του άνδρα που θα ήθελε μια γυναίκα.  
«Περνάμε μοναδικές στιγμές μαζί. Είναι ένας έξυπνος άντρας, που ξέρει τι θέλει και ζει την κάθε στιγμή», είχε δηλώσει το γνωστό μοντέλο για τον επιχειρηματία το καλοκαίρι, όταν η σχέση τους ήταν μέσα στα μέλια. 

Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται να εξελίχθηκαν διαφορετικά και η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε πολλούς φίλους τους, αφού όλοι πίστευαν ότι η σχέση αυτή δεν θα αργούσε να επισημοποιηθεί.


Η ΑΛΛΑΓΗ. Μάλιστα, ο Γιώργος ήταν και εκείνος που ευθυνόταν για την αλλαγή της Εφης. Η μελαχρινή καλλονή έκανε ελάχιστες κοσμικές εμφανίσεις, αφού είχε δώσει περισσότερη ενέργεια και ενδιαφέρον στη σχέση της με τον νεαρό επιχειρηματία. Πάντως, όσοι γνωρίζουν καλά την Εφη υποστηρίζουν πως ο Γιώργος την είχε ηρεμήσει πολύ και περνούσε καταπληκτικά μαζί του.

Το ζευγάρι συνήθως έβγαινε σε in στέκια των νοτίων προαστίων με φιλικά πρόσωπα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Αύγουστο βρέθηκαν στο νησί των ανέμων για τις καλοκαιρινές διακοπές και εκεί οι παπαράτσι τούς είχαν απαθανατίσει μαζί στην κοσμοπολίτικη Ψαρού, όπου η Εφη Κυριάκου έκλεβε την παράσταση με το μικροσκοπικό και σέξι μπικίνι της. 
Οι φωτογράφοι δεν σταματούσαν να τους πολιορκούν, αφού ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια που φιλοξένησαν οι σελίδες των lifestyle εντύπων. Τα Σαββατοκύριακα επισκέπτονταν τη Μύκονο, που είναι το αγαπημένο νησί και των δύο.
Οταν η Εφη γνώρισε τον Γιώργο Μπιθαρά, είχε ήδη τελειώσει από μια μεγάλη σχέση με γνωστό επιχειρηματία και ένιωσε αμέσως μαζί του άνεση και ασφάλεια για να μπει άμεσα σε μια νέα σχέση. Η Εφη και ο Γιώργος συναντήθηκαν μέσω κοινών γνωστών. Γνωρίζονταν αρκετά χρόνια, όμως ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι σε νυχτερινή έξοδο. 
Ο Γιώργος δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο σεξαπίλ της, ενώ εκείνη εντυπωσιάστηκε από την έντονη προσωπικότητα και το χιούμορ του. Αυτό όμως που κυριολεκτικά την έκανε να «κολλήσει» μαζί του ήταν ότι είναι ένας γνήσιος τζέντλεμαν, που ξέρει να κατακτά τη γυναίκα που θέλει. 


Σου άρεσε;

Σχολίασε