Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του Νίκου Μουτσινά - Πώς θα το πάρει η άλλη; | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του Νίκου Μουτσινά - Πώς θα το πάρει η άλλη;

Αυτή είναι η γυναίκα της ζωής του Νίκου Μουτσινά - Πώς θα το πάρει η άλλη;Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας άνθρωπος που απασχολεί μόνο με τα επαγγελματικά του και το μόνο που έχει παραδεχθεί δημόσια για τα προσωπικά του είναι πως αισθάνεται ερωτευμένος.
Όμως καταφέρνει να κρατάει τις σχέσεις του μακριά από τα φώτα. 
Παρόλα αυτά επέλεξε να παραδεχτεί για πρώτη φορά στην ζωή του ποια είναι η γυναίκα της ζωής του, κι ας το έκανε υπό την απειλή όπλου όπως αποκάλυψε!
Φυσικά δεν μιλάμε για άλλη από την Μαρία Ηλιάκη, με την οποία ο Νίκος είναι φίλος για πάνω από μια δεκαετία και περνούν πολύ χρόνο μαζί όταν εκείνη δεν χορεύει και δεν έχει εκπομπή και εκείνος δεν έχει γυρίσματα...
Οι δυο τους πέρασαν άλλο ένα βράδυ μαζί και έβγαλαν μια φωτογραφία που ο Μουτσινάς, ο οποίος δηλώνει και αλλεργικός στα one night stand, ανέβασε στο Instagram και έγραψε:«Η γυναίκα της ζωής μου (υπό την απειλή όπλου γράφω αυτα τα λόγια).....καλες γιορτες!!!!».
Άραγε η έτερη φίλη του, η Κατερίνα Καινούργιου να είναι η δεύτερη γυναίκα της ζωής του; Κι η Ηλιάκη τα κάνει αυτά, ενώ η Ελένη Μενεγάκη «φλερτάρει» με τον Πουνέντη!
moutsinas-iliaki-i-ginaika-tis-zois-mou-1


Σου άρεσε;

Σχολίασε