«Παντρεύουν» την Ελένη Μενεγάκη μέσα στις γιορτές | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

«Παντρεύουν» την Ελένη Μενεγάκη μέσα στις γιορτές

«Παντρεύουν» την Ελένη Μενεγάκη μέσα στις γιορτέςΗ εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας δεν μπορεί να τους αφήσει αδιάφορους και μάλιστα ήταν οι πρώτοι που είχαν τολμήσει να πουν ότι περιμένει αγόρι, αν και ούτε η κοιλιά της είχε αρχίσει να την προδίδει ούτε το είχαμε σιγουρέψει, ενώ πιο μετά έλεγαν ότι μπορεί να είναι και δίδυμα.
Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να μην ασχολείται με όλους και να έχει τις κόκκινες γραμμές της, αλλά οποιοσδήποτε κάνει μια lifestyle εκπομπή θα ήταν αφελής να μην αφιερώσει μεγάλο χώρο σε θέματα που αφορούν την ζωή της. Έτσι στο πρωινό του ΑΝΤ1 τον τελευταίο καιρό έχουν πάντα μια θέση για εκείνη εφόσον τους δίνει και αρκετή τροφή...Η εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας δεν μπορεί να τους αφήσει αδιάφορους και μάλιστα ήταν οι πρώτοι που είχαν τολμήσει να πουν ότι περιμένει αγόρι, αν και ούτε η κοιλιά της είχε αρχίσει να την προδίδει ούτε το είχαμε σιγουρέψει, ενώ πιο μετά έλεγαν ότι μπορεί να είναι και δίδυμα. Τώρα ο Γιώργος Λιάγκας αποκαλύπτει κάτι καινούργιο για την Ελένη. 
Η ατάκα της Ελένης ότι ένα χαρτί δεν ορίζει μια σχέση έδωσε την αφορμή για τα σενάρια. Άλλοι μίλησαν για σύμφωνο συμβίωσης, αλλά ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε πεπεισμένος ότι θα παντρευτεί με δόξα και τιμή τον Μάκη Παντζόπουλο, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας θεώρησε βέβαιο ότι θα γίνει γάμος μες στα Χριστούγεννα.



Σου άρεσε;

Σχολίασε