Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Ελένης ΜενεγάκηΓια όσους έχουν ακόμα τις αμφιβολίες τους εάν η Ελένη είναι έγκυος, ή για κάποιους άλλους που περιμένουν να το ακούσουν από την ίδια, η παρουσιάστρια επέλεξε για ακόμα μια φορά να επιβεβαιώσει τις φήμες έμμεσα, μέσα από τα γραφόμενα του φίλου και στενού της συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.
Στη συνέντευξη εξωφύλλου που έδωσε η Ελένη Μενεγάκη στην Κάλλια Καστάνη και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το περιοδικό "Γυναίκα" μιλώντας αρχικά στην Κάλλια Καστάνη άφησε μερικά υπονοούμενα, τα οποία στη συνέχεια επιβεβαίωσε με την εισαγωγή του ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος γράφει:
"Από τις καθημερινές μας συνομιλίες, τις αξεδιάλυτα φιλικές και επαγγελματικές, με την Ελένη είχαμε να κάνουμε κανονική συνέντευξη περίπου μια δεκαετία. 
Στο διάστημα, αυτό έγιναν πολλά. Υπήρξαν απώλειες, μικρές και μεγάλες αλλαγές, προσθήκες, σημαντικές και ευχάριστες, σε μια οικογένεια που οσονούπω αυξάνεται". 
Βέβαια μια οικογένεια μπορεί να αυξηθεί και μ' ένα γάμο. Και πάμε στο επόμενο στοίχημα της σεζόν: Πότε θα παντρευτεί η Ελένη Μενεγάκη το 2014 ή το 2015;


Σου άρεσε;

Σχολίασε