Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Δεν είναι ωραίο να απουσιάζει ξαφνικά κάποιος» | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου: «Δεν είναι ωραίο να απουσιάζει ξαφνικά κάποιος»

Μπέττυ Μαγγίρα για την αποχώρηση  της Κατερίνας Καινούργιου:  «Δεν είναι ωραίο να απουσιάζει ξαφνικά κάποιος»Η Κατερίνα Καινούργιου είχε αποχωρήσει πριν από μερικές εβδομάδες από την εκπομπή της, «Όλα παίζουν», και μάλιστα on air.

Ο λόγος ήταν οι διαφωνίες με την project manager του καναλιού, Ισαβέλλα Σασλόγλου. Η Μπέττυ Μαγγίρα, που είναι μια από τις παρουσιάστριες της εκμπομπής, σε συνέντευξη της στο ΟΚ, μίλησε για πρώτη φορά γι' αυτό το συμβάν.
«Δεν ξέρω αν βοήθησε την εκπομπή ή όχι. Αλλά όταν υπάρχουν τέσσερα πρόσωπα που ουσιαστικά είναι ισάξια, με καθοδηγητή τον έναν που είναι ο Γιώργος, δεν είναι ωραίο να απουσιάζει ξαφνικά κάποιος. Επίσης, όταν υπάρχουν εντάσεις, δεν μπορεί να βγει το αποτέλεσμα που θέλεις...
Πιθανότατα να ήταν μία κίνηση της στιγμής. Τώρα που είμαστε και οι τέσσερις στην εκπομπή, θεωρώ ότι υπάρχει μία ποικιλία στο σχόλιο και είναι πιο ωραίο που ακούγονται και οι τέσσερις απόψεις. 
Αλλά και τη στιγμή που έγινε η συγκεκριμένη δοκιμή, δεν μπορούσε να γίνει κάτι άλλο», εξήγησε στο Οκ και συνέχισε για το αν η Κατερίνα Καινούργιου είχε τσαντιστεί μαζί της. 
«Δεν ξέρω αν θύμωσε μαζί μου, αλλά θεωρώ ότι δεν υπήρχε λόγος, δεν είναι κάτι που ζήτησα εγώ. Αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν, οπότε δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος να τα συζητάμε πια»


Σου άρεσε;

Σχολίασε