10 σημάδια που δείχνουν πως είναι το άλλο σου μισό | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

10 σημάδια που δείχνουν πως είναι το άλλο σου μισό

10 σημάδια που δείχνουν πως είναι το άλλο σου μισόΕίστε μαζί καιρό, περνάτε υπέροχα και πιάνεις συχνά τον εαυτό σου να αναρωτιέται «Μήπως τελικά αυτός είναι το άλλο μου μισό;» Είτε πιστεύεις σε αυτό που λέμε «αδερφές ψυχές» είτε όχι, το σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή στη ζωή σου έρχεσαι και γνωρίζεις έναν άνθρωπο που σου ανατρέπει όλα όσα ήξερες για τον έρωτα και τις σχέσεις ως τώρα
Η χημεία που δημιουργείται μεταξύ σας είναι τόσο δυνατή, τόσο αβίαστη που νιώθεις πως μοιράζεσαι μαζί του μια πολύ βαθύτερη και πολύ ουσιαστικότερη επικοινωνία, ακόμη κι αν δεν μπορείς να το εξηγήσεις...

Ακόμη κι αν απλά πιστεύεις πως κάπου εκεί έξω υπάρχει το άλλο σου μισό ή ακόμη καλύτερα το έχεις ήδη βρει, υπάρχουν μερικά σημάδια, που δείχνουν πως αυτή η σχέση είναι διαφορετική από τις άλλες και ήρθε για να μείνει.
1. Εκμυστηρεύεστε ο ένας στον άλλο μυστικά που δεν τα έχετε πει ποτέ ξανά σε κανέναν:Και όχι, δε μιλάμε για «μεθυσμένες» εξομολογήσεις πάνω από ένα ποτήρι κρασί, αλλά μια αμοιβαία ανάγκη να μάθετε το παρελθόν, τους φόβους και τις βαθύτερες ανάγκες ο ένας του άλλου.  Κι αυτή η εμπιστοσύνη που έχετε μεταξύ σας ώστε να αφήνετε να σας δει στις πιο ευάλωτες στιγμές σας, είναι από τα βασικότερα χαρακτηριστικά μιας μακροχρόνιας βαθιάς και ουσιαστικής αγάπης.
2. Μεταξύ σας υπάρχει αμοιβαίος αμέριστος σεβασμός: Έχετε αποδεχτεί ο ένας τον άλλο με τα ελαττώματά του, τα οποία αν και μερικές φορές σας εκνευρίζουν, ακριβώς επειδή αποτελούν κομμάτια του χαρακτήρα σας, τα αποδέχεστε με τον ίδιο τρόπο που αποδέχεστε ο ένας τον άλλο γι΄αυτό που είναι. Δεν προσπαθείτε να αλλάξετε με κάποιο τρόπο και στηρίζετε ο ένας τα όνειρα του άλλου, ακόμη κι όταν δεν τα καταλαβαίνει επ ακριβώς.
3. Έχεις γνωρίσει την οικογένειά του (και πιθανόν εκείνος τη δική σου) και αμέσως ένιωσες την αποδοχή και την αγάπη τους σαν να ήσουν ήδη μέλος της οικογένειας. Ακόμη κι αν δεν έχει ήδη συμβεί, η προοπτική δεν φαίνεται να ανησυχεί κανέναν από τους δύο.
4. Το μέλλον μαζί του μοιάζει υπέροχο: Συχνά αποφεύγουμε να κάνουμε μακροπρόθεσμα όνειρα και σχέδια για το μέλλον, από φόβο μην πληγωθούμε διπλά, αν η σχέση τελειώσει, όμως με εκείνον μοιάζει τόσο φυσικό. Η ασφάλεια και η θαλπωρή που σου προσφέρει, σε κάνουν μερικές φορές άθελά σου να σκέφτεσαι πώς θα είστε μαζί στο μέλλον και η εικόνα που σχηματίζεται μέσα σου είναι ό, τι ακριβώς έψαχνες.
5. Συμφωνείτε πως διαφωνείτε: Ακόμη και στις φορές που διαφωνείτε για κάτι ή που τσακώνεστε ακούει με προσοχή και ενδιαφέρον όσα έχεις να του πεις. Σε υπολογίζει, ακόμη κι όταν διαφωνεί μαζί σου. Ακόμη κι όταν διαφωνείς μαζί του για κάτι, αντί αυτό να σας απομακρύνει γίνεται μια γέφυρα που σας ενώνει, ώστε να βρεθεί μια λύση που ικανοποιεί και τους δύο.
6. Γελάτε πολύ: Μαζί του δεν φοβάσαι να «τσαλακώσεις» την αψεγάδιαστη εικόνα σου, ούτε κι εκείνος. Κάνετε αστεία, γελάτε, διασκεδάζετε ακόμη και με χοντροκομμένα αστεία, γκριμάτσες και τούμπες. Το γέλιο είναι βασικό χαρακτηριστικό μιας σταθερής υγιούς σχέσης. Το ότι κάνετε ο ένας τον άλλο να γελάει, είναι απλά ανεκτίμητο.
7. Η ερωτική και η σεξουαλική σας χημεία είναι μοναδική: Μπορεί να μην είναι σε γενικές γραμμές ακριβώς ο «τύπος» σου , όμως η χημεία μεταξύ σας είναι εντυπωσιακή. Εκτός του ότι ξέρει πως να σ΄ανάβει, ενδιαφέρεται ειλικρινά να σε κάνει να περάσεις το ίδιο ή και περισσότερο μερικές φορές καλά μ΄εκείνον. Τα σώματά σας «δένουν» με έναν τόσο ιδιαίτερο τρόπο…σαν να ήσασταν όντως φτιαγμένοι ο ένας γα τον άλλο.
8. Νιώθεις πως μαζί του είσαι πραγματικά ο εαυτός σου: Όταν είσαι μαζί του δεν νιώθεις την παραμικρή επιθυμία να «το παίξεις» κάπως, ούτε σου βγαίνουν άγχη και ανασφάλειες για το τι θα σκεφτεί για σένα. Σε αποδέχεται και σε αγαπάει γι΄αυτό που είσαι.
9. Δεν νιώθεις εξαρτημένη από αυτόν, ούτε εκείνος από εσένα: Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι να δίνετε προσωπικό χώρο, και προσωπικό χρόνο ο ένας στον άλλον γιατί ξέρετε πόσο απαραίτητος είναι, χωρίς να νιώθετε παραμελημένοι και χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν λείπετε ο ένας στον άλλο. Δεν έχεις κανέναν πρόβλημα να πάει να δει μπάλα ή για μπύρες με τους φίλους του,όπως κι εκείνος σε ενθαρρύνει να βγαίνεις με τις κολλητές σου.
10. Σε κάνει να θες να γίνεις καλύτερη: Όταν έχεις βρει τον άνθρωπο εκείνο που σε αγαπά και σε αποδέχεται, αυτομάτως ξεκινά μια διαδικασία ίασης των πληγών του παρελθόντος, από την οποία βγαίνει πάντα πιο ισχυρή και πιο συγκροτημένη. Το ότι βλέπετε το καλύτερο ο ένας στον άλλο και τον ενθαρρύνετε να το κατακτήσει, σας βοηθά να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα πολύ πιο διαφορετικά.


Σου άρεσε;

Σχολίασε