Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ιδού τα αποτελέσματα της σκλήρης γυμναστικής | Alla-Dalon Epirus Magazine
Ιωάννινα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ιδού τα αποτελέσματα της σκλήρης γυμναστικής



Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλά
Δεν έκρυψε ποτέ ότι χρειάστηκε να δώσει τον αγώνα της για να χάσει κιλά- έχασε 10!- και ηΚωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει κάνει πλέον τη γυμναστική κομμάτι της καθημερινότητάς της.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» φροντίζει να ενθαρρύνει και άλλους ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες στο Instagram από τη σκληρή της προπόνηση.

Σε μία από τις πιο πρόσφατες, μπορεί κανείς να δει την Κωνσταντίνα να δοκιμάζει aerial yoga και να είναι κρεμασμένη ανάποδα από ένα πανί...
Με μερικά hashtag μας έδωσε να καταλάβουμε και τη διάθεση της: ευτυχία, χαμόγελο, έμπνευση, θετική ενέργεια. Προφανώς, η γυμναστική αποτελεί και τον καλύτερο τρόπο για να διατηρεί τη ηρεμία της – ιδίως αυτή την περιόδο που δέχτηκε διάφορα πυρά.
Όσο για τα αποτελέσματα της σκληρής της προπόνησης, αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στη φωτογραφία από τη σημερινή της εμφάνιση στην εκπομπή όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με μία σούπερ μίνι φούστα που αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της αλλά και την επίπεδη κοιλιά της.
Η Κωνσταντίνα κρεμασμένη ανάποδα κάνει yoga.



Σου άρεσε;

Σχολίασε